kindzal Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 Haupt, ciesz się że w zwyklej ziemi kopaleś !Mysmy kiedyś kopali za pusta skrytką, 2 m wgląb, tyle że to byl ubity gruz...
kadet Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 to na prawdę nie jest miłe :( ale tak to z nami jest . ale to uczucie przed otwarciem jest warte każdej ceny .może następny będzie pełny .
karpik Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 Bywa:( Znalazłem raz 6 podobnych w jednym miejscu. też prawie puste(parę łachów, reszki bibli i butelka), ale było fajne:)
Catadero Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 Nie tylko wy macie pecha.15 litrowy gar,dnem do góry w przypałacowym parku.Glina jak kamień.
Catadero Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 Kiedy po długiej walce go wyciągnąłem,okazało się,że pod spodem jest ułamana łopata,para butów, emaliowany kubek i kawałek szmaty,w którym nic nie było.Zaraz po odsłonięciu dna przez dłuższą chwilę zastanawiałem się,czy go ruszać-na dnie ukazał się napis-BOMBEN EMALIE".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.