haupttman Napisano 14 Luty 2008 Autor Share Napisano 14 Luty 2008 Cholera no,i znów pusty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 14 Luty 2008 Autor Share Napisano 14 Luty 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 14 Luty 2008 Autor Share Napisano 14 Luty 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 Haupt, ciesz się że w zwyklej ziemi kopaleś !Mysmy kiedyś kopali za pusta skrytką, 2 m wgląb, tyle że to byl ubity gruz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 to na prawdę nie jest miłe :( ale tak to z nami jest . ale to uczucie przed otwarciem jest warte każdej ceny .może następny będzie pełny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 a miał być pełen złotych monet? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 Bywa:( Znalazłem raz 6 podobnych w jednym miejscu. też prawie puste(parę łachów, reszki bibli i butelka), ale było fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 Nie tylko wy macie pecha.15 litrowy gar,dnem do góry w przypałacowym parku.Glina jak kamień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 Kiedy po długiej walce go wyciągnąłem,okazało się,że pod spodem jest ułamana łopata,para butów, emaliowany kubek i kawałek szmaty,w którym nic nie było.Zaraz po odsłonięciu dna przez dłuższą chwilę zastanawiałem się,czy go ruszać-na dnie ukazał się napis-BOMBEN EMALIE". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 no z taka saperka to maschizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.