GzesioB Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Pośmiać się łatwo,ale pomóc to nie było komu....Nawet worków jutowych nie chcieli niektórzy dać ani sprzedać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 zaraz zaraz przeciez ja sie nie smieje jestem pełen podziwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Most śmieszny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 zrób k... lepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Witam. Chcialbym podziękowac w imieniu organizatorów(GRH Kozienice, Towarzystwo Miłośników Ziemi Kozienickiej, Biblioteka Publiczna w Kozienicach oraz władz) wszystkim przybyłym Grupom i Stowarzyszeniom Historycznym , które wzięły udział w przedsięwzięciu: PRSH D.O.K-Przemyśl, SRH 51pp Iłża, Feldgendarmerie Iłża, GRH Batalion Tomaszów, GrH Wilki", GRH Lubartów, SGO Narew", Pionierbatalion42, Wolnym strzelcom", ułanom z Garbatki i Ciepielowa. W szczegónlości składam WIELKIE PODZIĘKOWANIA: OKEJOSOWI WRAZ Z PILOTEM, GRH LUBLIN; obydwu sekcjom z Krzyśkiem Hegemonem" na czele, SRH WRZESIEŃ 39" z Kuczim" i Gładkym na czele, oraz PIONIEROM 40pp pod dowództwem Wieśka. Jako autor scenariusza mam świadomość że były pewne potknięcia ale na przyszłość będziemy je eliminować. Pozdrawiam: Grzegorz Kocyk vespazjan@op.plKozienicka Grupa Rekonstrukcji Historycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 I jeszcze podziękowania dla GRH Gregor z Puław. Tomek byłeś świetny jako szpieg niemiecki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Nie mowie ze jest zly , mowie ze jest smieszny. Dziwi mnie tylko kto zrobil okablowanie do tego mostu , ktory nie wybuchl:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Dziękuję w imieniu SRH 51pp SK za miłą atmosferę ,dobrą rekonstrukcję oraz niezapomniane przeżycia:) pozdrawiam Tomasz evolt" Skiba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 A ja dziękuje organizatorom za zaproszenie a chłopakom z SRH WRZESIEŃ 39" za przygarnięcie do plutonu i wspólną obrone wschodniej redutypozdrawiam wolny strzelec" akcej Lipsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 okablowanie zerwali niesty zolnierze wycofujacy sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 wielki brawa dla chłopaków którzy zgineli od serii działka samolotu!!!!!! super zaraz link do filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 natomiast mam zastrzezenia co do michy chamstwo i grubianstwo faja w zebach.... rekawica rzeznika.... a podobno nie słona i bez przypraw..... (ja i paru innych nie dostałem ) głęboki peerel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Dajcie ten link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 I fotki dajcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 http://picasaweb.google.pl/rilo007/Wrzesie1939kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 http://poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=1015 - jutro wstawię więcej, ale mam radochę, że wywaliłem 260 nabojów z ckm we wraży samolot:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 link do filmikuhttp://www.youtube.com/watch?v=Wf1v6XuEmOw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Samolot bardzo przeprasza że po tych 260 nabojach ledwo ledwo dymił... poprawię się nastepnym razem. A tak w ogóle to czarne krzyże znowu nad Polską...Także - bardzo fajnie mi się nad Wami latało, się pisze na następny raz, poproszę tylko o dłuższy scenariusz, bo w tak latając Wami te pieć minut - w sumie spędziłem w powietrzu ponad dwie i pół godziny.pozdrowienia dla wszystkich uczestnikówKubaPS Okejos - dawaj ten klip z serią z samolotu... ja już go widziałem, no normalnie lepsza niz na Szeregowcu..." Aha -I szczegóne pozdrowienia dla tych dwu chłopaków z Wrzesnia 39" których rozwaliłem z działek. Z powietrza wygladało to bardzo realnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 a tu riplayhttp://www.youtube.com/watch?v=KiIR7VqLJ8A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 W imieniu SGO Narew/Pionier Batalion 42 dziekujemy organizatorom za zaproszenie na bardzo udaną rekonstrukcję.Wszystko było jak trzeba tak trzymać.Ponadto miło było spotkac ponownie znajome twarze i spedzić miło czas przy wojskowym ognisku.Pozdrawiamy wszystkich uczestników zwłaszcza dziewczyny z służby kobiet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 http://picasaweb.google.com/GzesioB/20080427?authkey=hu9bYRqmPNs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Kuba czy ty startowałeś dziś z okolic Piotrkowa ? Bo wracając z wesela na kacu zajechałem z przyjaciółmi do Opactwa Cystersów w Sulejowie i doznałem szoku. Zwiedzam sobie, troszkę się jeszcze w głowie kręci ... słoneczko praży i ogólnie cudnie. Patrzę sobie na wspaniały romański kościółek a tu co ... ? Dosłownie niemiecki samolot na mnie zapikował ... hehehe ... Wpierw mi się wierzyć nie chciało, ale że miałem aparat to dla pewności cyknąłem parę fot z przelotu ... Samolot jakiś znajomy, więc od razu pomyślałem ... Kuba ! ;) Nadleciał nad Opactwo z południa, wzdłuż rzeki niemalże. Przleciał nad nim niziutko, doskonale było widać niemieckie krzyże, co wprawiło w niezłą konsternację wszystkich skacowanych weselników. Po przelocie udał się na płn-zach. Wedle czasu na fotkach to była 14:27 dziś w niedzielę.To jak to byłeś Ty Okaul ?? :)Pozdrowienia od Kaniowskich ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Lotnik nad opactwem, kryj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 I poleciał ;) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 No nic sie przed Wami nie ukryje. Ja oczywićsie - tyle że to raczej 15:27 była. Wracałem z Przedmościa" i zobaczyłem jakichś ludzi w Opactwie to ich zaczepiłem...Bolas - macie szykowac armate na Strońsko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.