Lemeryt Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 hando_83 - podaj wymiary tej ikonki, świetna. To nie św. Krzysztof lecz św. Mikołaj. Ruscy wyjątkowo go lubią :).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2008 oto wymiary, dzięki za info o świętym, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 ta manierka to wzór 37 produkowały ja światowit myszków ludwików kielce i fwab sa jeszcze jakies dziwactwa znalezione w katyniu i z okresu okupacji ta jest jedna z tych 3 popularnych najwiecej jest chyba tych z sygnaturą światowit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 ta manierka to wzór 37 produkowały ja światowit myszków ludwików kielce i fwab sa jeszcze jakies dziwactwa znalezione w katyniu i z okresu okupacji ta jest jedna z tych 3 popularnych najwiecej jest chyba tych z sygnaturą światowit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 Jak już jesteśmy takimi detalistami, to kolego Manierka, firmę Ideal" pies zjadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 Światowit był dużym zakładem - stąd taka 'popularność' wśród bić na sprzęcie wojskowym.p.s. Kowalinho - ślę priva z zapytaniem o pewna rzecz.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 Gratuluję kolekcji, i życzę więcej podobnych trafień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 19 Marzec 2009 Autor Share Napisano 19 Marzec 2009 polska mina przeciwpiechotna czy radziecka OMZ-2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 19 Marzec 2009 Autor Share Napisano 19 Marzec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 19 Marzec 2009 Autor Share Napisano 19 Marzec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 19 Marzec 2009 Autor Share Napisano 19 Marzec 2009 szukałem informacji o polskich minach lecz bez rezultatów może ktoś podeśle jakiegoś linka? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 Jest to mina POMZ-2 sowiecka przeciwpiechotna. Wbijało sie ja na kołku w ziemie z zapałem naciagowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 19 Marzec 2009 Autor Share Napisano 19 Marzec 2009 kształt różni się od mojej nieznacznie ale jednak, czy były podobne miny w WP w '39? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.