Saper93 Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 W poznaniu przy warszawskiej, w parku. Jakiś koles biegał z wykrywką. Znalazł 10 moździerzy. Ale sam zadzowonił i sie przyznał że znalazł. Teraz pewnie dobiora mu sie do tyłka. Watpie aby uzyskał pozwolenie na szukanie w tym miejscu, tacy nam rozwalaja opinie... (Kto z poznania to na WTK, w pulsie dnia bedą o tym gadać) Pozdrawiam!!!P.S. Jesli ten ktos jest uzytkownikiem naszego forum, to niech sie przyzna jesli chce:)
fakker Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Cosik mi się obiło o uszy i jakąs migawka w tv była .A gdzie on to znalazł?
ColdDemons Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 No to co ze znalazl??? Nalezy go raczej pochwalic ze mial odwage i zglosil niebezpeczne materialy odpowiednim sluzbom, ja nie widze w tym nic zlego....
Saper93 Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 Aczy ja powiedziałem że złe? Chodzi o to że może i był odwazny, ale i słono zapłaci i jeszcze mu przeszukają chate. Poprostu mamy prawo do d..., i za to jeszcze bedzie karany. Pozdrawiam!
Saper93 Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 Aczy ja powiedziałem że złe? Chodzi o to że może i był odwazny, ale i słono zapłaci i jeszcze mu przeszukają chate. Poprostu mamy prawo do d..., i za to jeszcze bedzie karany. Pozdrawiam!
Saper93 Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 http://www.tutej.pl/cms.php?i=28781 Pozrdawiam!P.S. W telewizji mowili że 10 :)
ColdDemons Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Ale napisales ze nam psuje opinie...Nie wiem czym moglby nam popsuc opinie,mysle ze tym co zrobil moze ja tylko poprawic!!!! A nawet jak mu wejda na chate to nie jest powiedziane ze ma w niej cos niedozwolonego!!!
suchy ss Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 wlasnie..popieram takie zachowania, lepiej zadzwonic a nie zostawiac na wierzchu..
dect Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Wersja ze zdjeciem http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4898747.html@ ColdDemonsChodzi o to, ze do (.) moga mu sie dobrac chociazby ze wzgledu na brak zazwolenia na poszukiwania
Catadero Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 cytatA nawet jak mu wejda na chate to nie jest powiedziane ze ma w niej cos niedozwolonego!!!"Dzisiaj wszystko jest niedozwolone.Ostatnio dziennikarze często,zbyt często,przypominają,że wszystko co w ziemi jest własnością państwa.Biedny mój(mój?) dziadek,też jest w ziemi.C.
ColdDemons Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 ''Chodzi o to, ze do (.) moga mu sie dobrac chociazby ze wzgledu na brak zazwolenia na poszukiwania''Ja bym powiedzial ze zgubilem w parku klucze i co nie wolno mi...??? Jednakze mam nadzieje ze sprawa zakonczy sie chociazby dyplomem dla dzielnego poszukiwacza, gdyz na pewno na to zadluzyl!!!
ColdDemons Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 ''Chodzi o to, ze do (.) moga mu sie dobrac chociazby ze wzgledu na brak zazwolenia na poszukiwania''Ja bym powiedzial ze zgubilem w parku klucze i co nie wolno mi...??? Jednakze mam nadzieje ze sprawa zakonczy sie chociazby dyplomem dla dzielnego poszukiwacza, gdyz na pewno na to zasluzyl!!!
dect Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 @ ColdDemonsTy jak zgubisz klucze tez szukasz ich z wykrywka? I obawiam sie, ze zamiast dyplomu dostanie bolesna serie pytan co robil tam z wykrywka i jak ktos wpadnie, ze to bez zezwolen nielegalne to bedzie mial klopoty
jacenty2004 Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Nie no ! Piotrka i w dodatku z wąsami nie powini się czepiać :)
dominik.zd Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Nie dość, że gościu zgłosił znalezisko niebezpieczne odpowiednim służbom, to jeszcze mogą mu nieźle dowalć za to. Czy mamy sprawiedliwe prawo w naszym kraju?pozdrawiam
panadam12 Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 jak znalazlem na forcie 5 dwa pociski ok100mm to poszedlem do najblizszego skepu w okolicy i powiedzialem zeby zglosili na policje,wiec sprzedawca najpierw spojrzal na mnie jak na wariata ,potem zapytal czy sobie zarty robie ale i tak w koncu zadzwonil,osobiscie nie mam ochoty miec bliskich stosunkow z niebieskimi
terenowiec69 Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Dostac pozwolenie od wojewódzkiego konserwatora zabytków nie jest łatwo,a po drugie wiąże się to z wieloma problemami.Najlepiej poczytać w dziale prawo,na tutejszej stronie.
Dąbek Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Takiego prawa to by i Kononowicz nie wymyślił,politycy mają tęge łby
Saper93 Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 Ale powiem wam tak. jest jakiś plus, po pierwsze zkazany owoc smakuje lepiej:) (ważne!) jest mniej exploratorów, a i tak juz jest ich za duzo i miejscowek coraz mniej. Ale ja ostatnio kopałem przy lesnej drodze, policja jechała, popatrzyła i ... pojechała dalej:) Takich to ja lubie! pozdrawiam!
Dąbek Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Kiedyś na leśnej drodze spotkali mnie robotnicy leśni,kazali uważać na leśniczego.Kiedyś złapał dwie babcie jak rwały konwalie na wianki, muśiały dwa dni las sprzątać ja bym nuśiał chyba rok sprzątać,wszystko zależy od ludzi.pozdro
fakker Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 No ja jakoś nie miałem /odpukac/ problemów ze zgłaszaniem tego ścierwa" ale to chyba związane z wykonywanym zawodem :)
panadam12 Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 aha,rozumiem Saper93to taka naturalna selekcja,jak za Darwina.
jacenty2004 Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 To nie selekcja naturalna jak u Darwina ,tylko jak za czasów świętej inkwizycji !
panadam12 Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 a tak ogolnie tez mialem przygode w okolicach lotniska lawica, ochroniarze namietnie przygladali sie nam z za krzakow,pewnie skoczyli by nam skopac dupy gdyby nie plot,na szczescie szybkie rozeznanie terenu pozwolilo nam wrocic do domu spokojnie,i z trofeum w postaci plomby POZNANSKIEJ ESKADRY LOTNICZEJ
panadam12 Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 jedni mowia jak za komuny ,inni mowia jak za niemca , a ja mowie jak za Darwina panie jacenty2004.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.