grzeb Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 Jeżeli ktoś nie zdążył obejrzeć pierwszych odcinków Czterech pancernych i psa" nadawanych w TVP 2 w poniedziałki i wtorki, to mam dobrą wiadomość. Co sobotę z Gazetą Wyborczą" będzie mozna kupić film na DVD w cenie 6,49 zł (cena z gazetą).Już 09 lutego 2008 r. 1 płyta, wraz z dwoma odcinkami :ałoga" i Radość i gorycz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Dzięki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 a ja prawie 2 setki dalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 kiedyś a NAj można było kupic komplecik za niecaŁE 20ZŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 hehe:/ ja tez dalem prawie 2 stowy :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeb Napisano 28 Luty 2008 Autor Share Napisano 28 Luty 2008 Gazeta Wyborcza" prezentuje nową kolekcję filmów DVD - Czterej Pancerni i pies" (wersja kinowa w reżyserii Andrzeja Czekalskiego i Konrada Nałęckiego).Kolejne odcinki kultowego serialu ukazują się co sobotę, od 9 lutego 2008 r. Seria składa się z czterech płyt DVD, każda z płyt zawierać będzie dwa odcinki przygód załogi Rudego 102Daty edycji:- 9 luty 2008 - odcinek 1) ałoga", odcinek 2) Radość i gorycz"- 16 luty 2008 - odcinek 3) Gdzie my, tam granica", odcinek 4) Psi pazur"- 23 luty 2008 - odcinek 5) Rudy, miód i krzyż", odcinek 6) Miód"- 1 marca 2008 - odcinek 7) Rozstajne drogi", odcinek 8) Brzeg morza"Cena Gazety Wyborczej" z płytą 6,49 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Będąc kilkuletnim szczeniakiem byłem fanem serialu... Nosiłem spodnie szariki" - polskie jeansy" z płócienną naszywką przedstawiającą najczęsciej Szarika, czasami Janka, bywało, że cała załogę. Potem dostałem amerykańskie Rifle" od wujka z Kanady, żołnierza II Korpusu walczącego pod Monte... Wcześnie poznałem co to jest różnica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Puściłem se odświętnie 4ech przeciwpancernych" z GW, a tu totalna podpucha! To jest jakaś maksymalnie okrojona wersja! Nie ma połowy wątków, a całość kończy się na zdobyciu Oksywia!Oszuści! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 No właśnie - mogli dać wszystkie odcinki, a nie tylko 8.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 wniosek czasami lepiej dać 100zł i mieć pewność niż dać 20złotiszy i być że tak to określę wykiwanym.A GW złocisze skrupulatnie liczy.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 co prawda to prawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeb Napisano 5 Maj 2008 Autor Share Napisano 5 Maj 2008 W ostatnią niedzielę tj. 04 maja br. na kanale TV 4 o godz. 08:30 zostały wyemitowane dwa pierwsze odcinki Czterech pancernych i psa": ałoga", Radość i gorycz". Wszystko wskazuje na to, iż będą także i następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.