pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 ten czubeczek z czepcem wiekszy co ktorys pisal ze do lasu nie koniecznie nie jest niebezpieczny bo to od dzialka z il 2m3 iłjuszyna radzieckiego mysliwiec 23mm dzialka w srodku jest groby rdzen a prze dnim pod czepcem substancja w postaci stalej srebna wybucha jedynie przy bardzo silnym uderzeniuta luska nizej oberwana od gory to do tego
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 pochodzi z samolotu laczona tasemka rozerywalna znajdywalem keidys takichs poro lusek ogniwek od tasiemek i czubkow 14.5mm 23mm 20mm:P no i od flaka lotnicza:P
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 a jak chwalic sie:P to najpierw trzeba miec czym 2 wojene pociski to zaden problem granaty rowniez za to polskie sprawy dla niektorych sa zamkniete bo polska walczyla miesiac a nie 5 lat jak reszta
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 pozatym zbirano niemcy 90 % wyzbierali rosjanie poprawili z teog mozna wywnioskowac ze gowno zostalo za przeproszeniem oczywiscie
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 :P na to popatrzec az dech w piersiach zabiera
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 wstawil bym fotke stocka brand dlugiego zadkosc ale nie wiem jak pomniejszyc w paincie jak pomjieszylem to i tak nie wchodzi za duze:P 3 sztuki w jednym mjiescu bez zapal
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 rarytas taki raz na allegro byla sztuka wystawiona
MK Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 pestka zapodaj te foty na maila, rano je wrzucę pomniejszone z wytłumaczeniem na maila co jak i dlaczego i jak to obejść, a jak nie dojdzie do tej pory to później (w sumie to logiczne...) :)
8total4 Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 to ja też się pochwalę ;pz tego samego miejsca, jedno sreberko, denezki Aleksandra I, kilka plombek, łuska systemu Lefeauchaux sygnowana SB 07.pozdrawiam!Dawid.
Diago Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Napisano 7 Kwiecień 2008 Dawid mysle ze nie dlugo tam wrocimy :))
zbyniek Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 A co zrobic z tymi ogórkami żeby nie wybuchły a były w domu.
Przemas15 Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 siema mam 15 lat namuwilem wczoraj kumpli na wypad do starych okopuw na czolgi i zwykle na ludzi poszlismy i nie cale 2 minuty od rozpoczecia kopania a tu 5 lepkuw od karabinuw znalezlismy pul worka takiego z biedronki ruznych dupereli z wojny poluw byl dobry tylko mam pytanie co mozna najlepszego znalezc w takim okopie gdzie czolgi byly lub w tych co ludzie chodzili za odp dzieki
ukalek Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Komuś sie nudzi, lub pokolenie dzieci neostrady opanowały internet...
lina_90 Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Na początek to polecam słownik ortograficzny potem na te okopy ,,na czołgi i na takie co ludzie chodzili''
efes Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Przemas15 twoje ględzenie bezsensowne powinno byc automatycznie usuwane z forum.I żółta kartka na dokładkę.
Diago Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 porosze moda o usunięcie postow nie na temat Dziekuje
R51 Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Ależ kochani temat wrzesnia zamknięty (dla niektórych)? Nie stawiajmy tak pochopnie krzyżyka, może i są pewne trudności ale da się je przezwyciężyć...
jabu-j1 Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 Witam zalogowałem się właśnie na stronie .Widzę że trafiłem na ekipę z CZ-wy i okolic.Ja mieszkam obecnie w Kłobucku chętnie wybrał bym się zwami w teren czasami mam trochę wolnego czasu a samemu trochę nudno łazić. Pozdrawiam.
Diago Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Napisano 11 Kwiecień 2008 no siemanko jasne ze z cze-wy odezwij sie na gg to pogadamy 4493745 Pozdro
kowalinho Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 R51 - fajna trzydziestka jedynka, coś więcej możesz powiedzieć o tym garnku? ;-)
8total4 Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 Witam ponownie.Wczorajszy wypad zapowiadał się bardzo ciekawie i wszyscy pozytywnie nastawieni wyruszylismy na Jurę. Piękna pogoda i doskonala widocznośc dodawała pozytywnego nastroju oraz podsycała apetyt.
8total4 Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 Odwiedziliśmy kilka bardzo dobrze, jak i mniej znanych miejsc, niestety pola w większości są już zielone lub usłane ziarnem, więc pozostało nam zwiedzanie leśnych ścieżek..Na zdjęciu widac jeden z najładniejszych ostańców - Okiennik Wielki, będący niegdyś strażnicą.
8total4 Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 Niestety w większości, z wypadu pozostały niezapomniane widoki i wiosenny nastrój. Trafiliśmy w wyjątkowe fatum (tak tak - wczoraj był 13-ty). Pierwszy raz wróciłem do domu z garścią szrapnelówek...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.