Skocz do zawartości

wczorajszy wypad :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 284
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
ten czubeczek z czepcem wiekszy co ktorys pisal ze do lasu nie koniecznie nie jest niebezpieczny bo to od dzialka z il 2m3 iłjuszyna radzieckiego mysliwiec 23mm dzialka w srodku jest groby rdzen a prze dnim pod czepcem substancja w postaci stalej srebna wybucha jedynie przy bardzo silnym uderzeniu
ta luska nizej oberwana od gory to do tego

pestka zapodaj te foty na maila, rano je wrzucę pomniejszone z wytłumaczeniem na maila co jak i dlaczego i jak to obejść, a jak nie dojdzie do tej pory to później (w sumie to logiczne...) :)

siema mam 15 lat namuwilem wczoraj kumpli na wypad do starych okopuw na czolgi i zwykle na ludzi poszlismy i nie cale 2 minuty od rozpoczecia kopania a tu 5 lepkuw od karabinuw znalezlismy pul worka takiego z biedronki ruznych dupereli z wojny poluw byl dobry tylko mam pytanie co mozna najlepszego znalezc w takim okopie gdzie czolgi byly lub w tych co ludzie chodzili za odp dzieki

Witam zalogowałem się właśnie na stronie .Widzę że trafiłem na ekipę z CZ-wy i okolic.Ja mieszkam obecnie w Kłobucku chętnie wybrał bym się zwami w teren czasami mam trochę wolnego czasu a samemu trochę nudno łazić. Pozdrawiam.

Odwiedziliśmy kilka bardzo dobrze, jak i mniej znanych miejsc, niestety pola w większości są już zielone lub usłane ziarnem, więc pozostało nam zwiedzanie leśnych ścieżek..
Na zdjęciu widac jeden z najładniejszych ostańców - Okiennik Wielki, będący niegdyś strażnicą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie