sturmpanzer73 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 to znalazłem dzisiaj w trzy godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 ten czubeczek z czepcem wiekszy co ktorys pisal ze do lasu nie koniecznie nie jest niebezpieczny bo to od dzialka z il 2m3 iłjuszyna radzieckiego mysliwiec 23mm dzialka w srodku jest groby rdzen a prze dnim pod czepcem substancja w postaci stalej srebna wybucha jedynie przy bardzo silnym uderzeniuta luska nizej oberwana od gory to do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 pochodzi z samolotu laczona tasemka rozerywalna znajdywalem keidys takichs poro lusek ogniwek od tasiemek i czubkow 14.5mm 23mm 20mm:P no i od flaka lotnicza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 a jak chwalic sie:P to najpierw trzeba miec czym 2 wojene pociski to zaden problem granaty rowniez za to polskie sprawy dla niektorych sa zamkniete bo polska walczyla miesiac a nie 5 lat jak reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 pozatym zbirano niemcy 90 % wyzbierali rosjanie poprawili z teog mozna wywnioskowac ze gowno zostalo za przeproszeniem oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 :P na to popatrzec az dech w piersiach zabiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 wstawil bym fotke stocka brand dlugiego zadkosc ale nie wiem jak pomniejszyc w paincie jak pomjieszylem to i tak nie wchodzi za duze:P 3 sztuki w jednym mjiescu bez zapal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 rarytas taki raz na allegro byla sztuka wystawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 pestka zapodaj te foty na maila, rano je wrzucę pomniejszone z wytłumaczeniem na maila co jak i dlaczego i jak to obejść, a jak nie dojdzie do tej pory to później (w sumie to logiczne...) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 to ja też się pochwalę ;pz tego samego miejsca, jedno sreberko, denezki Aleksandra I, kilka plombek, łuska systemu Lefeauchaux sygnowana SB 07.pozdrawiam!Dawid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Dawid mysle ze nie dlugo tam wrocimy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 A co zrobic z tymi ogórkami żeby nie wybuchły a były w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas15 Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 siema mam 15 lat namuwilem wczoraj kumpli na wypad do starych okopuw na czolgi i zwykle na ludzi poszlismy i nie cale 2 minuty od rozpoczecia kopania a tu 5 lepkuw od karabinuw znalezlismy pul worka takiego z biedronki ruznych dupereli z wojny poluw byl dobry tylko mam pytanie co mozna najlepszego znalezc w takim okopie gdzie czolgi byly lub w tych co ludzie chodzili za odp dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Komuś sie nudzi, lub pokolenie dzieci neostrady opanowały internet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Na początek to polecam słownik ortograficzny potem na te okopy ,,na czołgi i na takie co ludzie chodzili'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Przemas15 twoje ględzenie bezsensowne powinno byc automatycznie usuwane z forum.I żółta kartka na dokładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 porosze moda o usunięcie postow nie na temat Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Ależ kochani temat wrzesnia zamknięty (dla niektórych)? Nie stawiajmy tak pochopnie krzyżyka, może i są pewne trudności ale da się je przezwyciężyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 a to wczoraj godz po pracy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabu-j1 Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Witam zalogowałem się właśnie na stronie .Widzę że trafiłem na ekipę z CZ-wy i okolic.Ja mieszkam obecnie w Kłobucku chętnie wybrał bym się zwami w teren czasami mam trochę wolnego czasu a samemu trochę nudno łazić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 no siemanko jasne ze z cze-wy odezwij sie na gg to pogadamy 4493745 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 R51 - fajna trzydziestka jedynka, coś więcej możesz powiedzieć o tym garnku? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Witam ponownie.Wczorajszy wypad zapowiadał się bardzo ciekawie i wszyscy pozytywnie nastawieni wyruszylismy na Jurę. Piękna pogoda i doskonala widocznośc dodawała pozytywnego nastroju oraz podsycała apetyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Odwiedziliśmy kilka bardzo dobrze, jak i mniej znanych miejsc, niestety pola w większości są już zielone lub usłane ziarnem, więc pozostało nam zwiedzanie leśnych ścieżek..Na zdjęciu widac jeden z najładniejszych ostańców - Okiennik Wielki, będący niegdyś strażnicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Niestety w większości, z wypadu pozostały niezapomniane widoki i wiosenny nastrój. Trafiliśmy w wyjątkowe fatum (tak tak - wczoraj był 13-ty). Pierwszy raz wróciłem do domu z garścią szrapnelówek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.