Skocz do zawartości

Bocian - To jest pomysl. Cos jednak potrafimy.

stangret

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
RSO.
Nie bylo w tym kraju i na tym forum ludzi tak zgodnych i tak szalonych, aby rozpoczac projekt tak zgodny i szalony, ktory powstaje.
Pomimo zamieszania i zgielku, pomimo braku zjednoczenia, jest szansa, ze z kawalka gownianej " ramy od czegos tam, powstanie COS.

CHWALA TWORCOM I ZAPALENCOM
pozdrawiam
stangret
Napisano
jestem pod wrażeniem tego co Ci ludzie robią!!! nie kłócą się o mityczne kotki z bagien a zajęli się czymś co ci kotkowi-wyjadacze olali by z góry na dół, bo przecież mają ze 100 namiarów na lepszy sprzęt! Pierdoły saskie!

Szacunek dla rekonstruktorów tego ciągnika, z prędkości zbierania części wydaje mi się że złożą więcej niż jeden model :)
Napisano
Bocian.
Koniecznie - Odbudowy, rekonstrukcje, renowacje - przed - w trakcie i po wszystkim.
To moze zaspokoi ciekawosc.
I Wydobycia, chociarz, to mozna podciagnac pod odkrycia.
To moze byc troche kontrowersyjne? ok. Nic wiecej.
pozdrawiam
stangret
Napisano
Nie tylko RSO - kilku szalencow z mojej okolicy spotkalo sie tu na forum i razem wzieli sprawy w swoje rece" i remontujemy w ramach profortu" urbanka :)
Napisano
Najlepsze w rekonstrukcji RSO jest to, że wszystko odbywa się na widoku, bez histori typu mam, ale nie pokaże", wiem, ale nie powiem". Dzięki temu nie ma pyskówek i bicia piany jak w prawie wszystkich wątkach dotyczących sprzętu (nie tylko niemieckiego)większego od roweru.

Pozdrawiam i trzymam kciuki!
Trooper85
Napisano
Dla mnie osobiscie, to cos niesamowitego.
Po tylu wojnach toczonych na tym forum. Przelanej krwi na temat niemieckiego sprzetu. Pyskowek i wymian zdan - nagle konsolidacja. A jednak sie da!
Sam nie wiem, czy to o grubosc pancerza czy o wartosc ojro chodzi, ale widac ,ze z niczego mozna choc probowac COS zrobic.
A na dodatek w kraju w ktorym podobno nic sie nie da zrobic.
pozdrawiam
stangret
Napisano
Po prostu do Forum Odkrywcy ma każdy dostęp i piknie by było żeby te forum stało sie ogólnopolskim miejscem zgłaszania, rozwiązywania i prezentowało Takich Eksponatów że ... Q głowa boli :P A najważniejszą rzeczą jest żeby jacyś śmieszni ludzikowie nie pisali od razu do każdego postu wyśmiewisk i śmiesznych hasełek co tylko obrzydzają cała atmosferę :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie