stangret Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 RSO. Nie bylo w tym kraju i na tym forum ludzi tak zgodnych i tak szalonych, aby rozpoczac projekt tak zgodny i szalony, ktory powstaje. Pomimo zamieszania i zgielku, pomimo braku zjednoczenia, jest szansa, ze z kawalka gownianej " ramy od czegos tam, powstanie COS. CHWALA TWORCOM I ZAPALENCOMpozdrawiamstangret
herbstnebel Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 jestem pod wrażeniem tego co Ci ludzie robią!!! nie kłócą się o mityczne kotki z bagien a zajęli się czymś co ci kotkowi-wyjadacze olali by z góry na dół, bo przecież mają ze 100 namiarów na lepszy sprzęt! Pierdoły saskie!Szacunek dla rekonstruktorów tego ciągnika, z prędkości zbierania części wydaje mi się że złożą więcej niż jeden model :)
stangret Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 Bocian.Koniecznie - Odbudowy, rekonstrukcje, renowacje - przed - w trakcie i po wszystkim. To moze zaspokoi ciekawosc.I Wydobycia, chociarz, to mozna podciagnac pod odkrycia. To moze byc troche kontrowersyjne? ok. Nic wiecej.pozdrawiamstangret
woytas Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Nie tylko RSO - kilku szalencow z mojej okolicy spotkalo sie tu na forum i razem wzieli sprawy w swoje rece" i remontujemy w ramach profortu" urbanka :)
Trooper85 Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Najlepsze w rekonstrukcji RSO jest to, że wszystko odbywa się na widoku, bez histori typu mam, ale nie pokaże", wiem, ale nie powiem". Dzięki temu nie ma pyskówek i bicia piany jak w prawie wszystkich wątkach dotyczących sprzętu (nie tylko niemieckiego)większego od roweru.Pozdrawiam i trzymam kciuki!Trooper85
stangret Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 Dla mnie osobiscie, to cos niesamowitego.Po tylu wojnach toczonych na tym forum. Przelanej krwi na temat niemieckiego sprzetu. Pyskowek i wymian zdan - nagle konsolidacja. A jednak sie da!Sam nie wiem, czy to o grubosc pancerza czy o wartosc ojro chodzi, ale widac ,ze z niczego mozna choc probowac COS zrobic.A na dodatek w kraju w ktorym podobno nic sie nie da zrobic.pozdrawiamstangret
Cronos Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Po prostu do Forum Odkrywcy ma każdy dostęp i piknie by było żeby te forum stało sie ogólnopolskim miejscem zgłaszania, rozwiązywania i prezentowało Takich Eksponatów że ... Q głowa boli :P A najważniejszą rzeczą jest żeby jacyś śmieszni ludzikowie nie pisali od razu do każdego postu wyśmiewisk i śmiesznych hasełek co tylko obrzydzają cała atmosferę :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.