peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2008 CO SADZICIE O TEJ GRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Potworne wymagania sprzętowe żeby wyglądało jak należy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 http://www.odkrywca-online.com/call-of-duty-4,587083.html#587083 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jr400678 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 bardzo fajna ,potworne wymagania kolega chyba jaja sobie robi albo gra na atari jesli ktos chce grac w gry to powinien miec w miare komputer ja mam grafe gf7600gs 4g ramu i call idzie mi na full ale teraz planuje kupic 8800gt ps dla poruwnania niech kolega sobie zagra w crisis na moim kompie na minimalnym ledwo idzie i tnie co 5 sekund call to bardzo fajna gierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Fajna gierka pozatym multiplayer wymiata.W SP nie grałem :) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Uściślę sprawę wymagań, że posługuję się tylko laptopem, z tego co zauważyłem u siebie i znajomych z podobnymi sprzętami to gierka z detalami" potrzebuje naprawdę mocnej maszyny. Niemniej stacjonarka na pewno daje radę, no i nie ma problemów z przegrzewaniem się przy 99% wykorzystaniu procka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jr400678 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 a to inna sprawa nawet bardzo dobre laptopy dostaja zadyszki na calu no ale inna sprawa trzeba dzienkowac ze da sie go odpalic na laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przełaj Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Mi na laptopie COD4 chodzi idealnie płynnie i z gry jestem zadowolony, ale za to wyżej wspomniany Crisis ma takie wymagania, że COD się przy nim chowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jr400678 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 ja czekam teraz na brothers in arms road to hell tylko cos dlugo im schodzi z wydaniem tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes94 Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 JESZCZE NIE GRAŁEM W COD4 WARTO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Za cenę za jaką teraz można tą grę kupić, to warto. W porównaniu do MOH Airborne jest lepsza i ciekawsza. Jednak odnoszę wrażenie, że dla trybu SP gry robią coraz krótsze (3-4 popołudnia i po zawodach). W trybie MP nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Multi jest po prostu świetne.U mnie znów odwrotnie gram w multi a nie grałem wcale sp.pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Singleplayer jest naprawdę dobry. Nie stracił klimatu z Coda 1 i 2. Rewelka.Zawiódł mnie jednak MP. Brakuje tej dynamiki, jaka była w CoDzie 2. Całość jest zbyt statyczna. Do tego jakoś bardziej odpowiada mi klimacik II wojny - frontalnych ataków i szarż na stanowiska nieprzyjaciela niż oczyszczania pomieszczenia po pomieszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Wysilem sie i przeszedlem CODa4, naprawde zwykla strzelanka nie maja nic wspolnego z realizmem. Ale jak juz zaczalem to skonczylem i cale szczescie ze nie byla zbyt dluga bo bym umarl z nudow. NIC NOWEGO ! Ile producencji beda trzebac ciagle to samo ?Jak narazie nic nie dorownalo Red Orchestrze i niestety dlugo nie dorowna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 nie podoba mi sie 3 i 4!2 najlepsza i jedynka chos woel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przełaj Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Witam. W czasie gry (single player) można uzbierać maksymalnie 30 sztuk laptopów wroga. Właśnie przeszedłem COD’a któryś tam raz z rzędu i zebrałem 15 tych laptopów. Czy ktoś zebrał więcej? Czy reszta laptopów znajduje się na mapach multiplayer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Nie na -mp- nie ma laptopow.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przełaj Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Teraz gram na najcięższym poziomie i rzeczywiście pominąłem cześć laptopów szczególnie na początku gry, gdzie nie sprawdzałem szczegółowo pomieszczeń. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 WitamGierka ma u mnie 5-, minus za to, że w SWD nie ma krzyża parabolicznego POSPA tylko jest mini mil-dot. Mam pytanko czy ktoś ma taki mod, który zmienia siatkę celownika na paraboliczną POSPA??? Jak tak, bardzo bym prosił o wysłanie mi go na maniekpuchala@wp.plDzięki Serdeczne!PozdrOPS. Szukałem na google.pl i nic:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal303 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Raczej będzie z tym problem.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 WitamWłaśnie też mi tak się zdaje, ale jak ktoś ma taki mod to bardzo proszę:)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Popytaj na ich specjalistycznym forum cod4,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 WitamZnalazłem, tylko teraz mam problem i zwracam się o pomoc:) Otóż wgrałem sobie ten mod, i oczywiście jest siatka POSP ale we wszystkich karabinach, a ja chciałbym żeby siatka POSP była tylko w SWD, a mini mil-dot w innych. Jak to zrobić???PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.