Skocz do zawartości

znowu czołg do wyciagniecia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po ponad rocznej przerwie nie pisania i udzielania się na forum. Witam sceptyków, krytyków i innych niedowiarków itp, itd. Powracam do mojego skromnego wątku:
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=387953#387953
znam osobiście tą miejscówkę - jest tam bankowo przynajmniej wanna lekkiego czołgu BT, który ostał się z czerwca 1941r. Piszę to coś do ludzi, którzy są tym czymś zainteresowani - głównie z podlasia.
pozdrawiam.

do wiadomości wszystkich - chcesz pisz na priwa - chcesz zawiozę cie tam a ocenisz sam.
kolego karpik jest to coś na terenie które całe chodzi czyli jakieś 50 cm torfu potem około 30 cm psełdo wody.
jest tam dziura wykopana na jakieś 1,5 na 1 m ale co z tego jak woda podłazi cały czas a pod spodem stal pod szpadlem dudni jak siemasz. a wię fotek z gagna nie mam. Zapraszam chętnych do wyciągnięcia - sam nic nie chcę bo i po co? reszta na priwa - tzn szczegóły - miejscowość i lokalizacja też - i prosze tylko poważnych ludzi - ja tylko chciałbym przy tym uczestniczyć.
a to co wykopałem patrz niżej to było efektem sprawdzania namiaru
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=387953#387953
to co ponad rok temu znalazłem to tylko co co było lekkie do noszenia

Jasne. Wątek świadczy o tym, że jest w stanie robić zdjęcia.

Niczego nie neguje, ale w tego typu wątkach najpierw powinno pojawić się zdjęcie, kawałek blachy czy cóś:)
Chyba,że jack podkręca atmosferę:)
Jestem optymistą.

Pozdrawiam.

panie karpik, mieszkam na terenach przyległych do białorusi tygrysów u mnie raczej nie znajdziesz a sawieta i owszem. weź se chłopie mojego nicka i poszukaj tematów w których piszałem i pokazywałem fotki (oprócz bt było też resztki Ba -10 - resztki ciągnika altyleryjskiego) - i proszę dość z ... bo znawu po roczenej nieobecności zaniecham jakiego kolwiek pisania ... bo za dużo niedowiarków, szyderców, itp - kończąc na dzieciakach. pozdrawiam

panie karpik jeżeli moje literówki pana drażnia ja juz więcej nie pisze - (sory za błędy pisze przy świetle monitora i jestem leniwy na czytanie - po drugie szybko pisze na klawiaturze - brak automatycznych korekt jak w wordzie.

Kurde aż ja się wtrące, bo mnie nerw szarpnął. Na ile znam jack18, to jestem pewien i ręczę za niego, że nie kręci i nie oszukuje i nie szuka taniej sensacji. Po drugie widziałem na własne oczy jak przywiózł gąskę i inne części od tego pojazdu. Po trzecie, jack18 trzymam kciuki i mamm nadzieję, że ktoś poważny zgłosi się i coś z tego wyjdzie.
Pozdrawiam

Witam!

Jack18, jeśli jesteś z Podlasia /znacie się z dziedziem?/ i masz w 100% pewny namiar to ja Ci dam namiary na ekipę, która to zrobi.

Odezwij się na maila lub na gadu /792152/

Pozdrawiam, Łukasz

witam zainteresowanych tym czymś - aura jest nie najlepsza do chodzenia po pagnach - na podlasiu najlepsza porą na tereny podmokłe jest poczatek czerwca i dalej - susze.
ps. łukasz - zostawiłem wiadomość na gg
pozdrawiam

• 1 year later...
Cześc pisze do ciebie w sprawie posto któryw ystawiłęś o zatopionym czołgu w bagnie. Jestem konkretną osobą dlatego do ciebie pisze czy to jeszcze aktualne ja jestem dowódcą w organziacji paramilitarnej RWN STRZELEC i współpracuje z różnymi instytucjami i myśle że jeśli sprawa aktualna to coś załatwimy.
Moje gg 227446
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie