żeton Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 No ale ten mod co wymienilem chodzi Tobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 SS wiking_kowel_44 dziala mi bez zarzuty. Nie we wszystkie plansze moglem zagrac, rowniez mialem error. Np ostatnio dodana misja dla HF RT w Budapeszcie mi nie dziala :( Roznie to bywa, nie wszystkie dzialaja, nie ktore mogly sie zle sciagnac a inne mogly zostac zle zainstalowane - sprawdz czy postepowales wg instrukcji.ps. SS wiking_kowel_44 jest taki sobie, dodam wiecej - nawet mi sie niechce na tym modzie grac :|@razwiedczik - dokładnie.PozdrawiamAdrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Zainstalowane jest na bank poprawnie, pokazują się wszystkie tablice opisy misji itp, a błąd wyskakuje przy końcówce ładowania bitwy, Możliwe, że tak jak mówisz coś się źle sciągnęło. spróbuje ponownie sciągnąć i zainstalować. Dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 Dokladnie, jak mowie mi tez kilka map niestety nie dziala, pomimo nawet posiadania do nich odpowiedzniego moda i patchow. Ciekawej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Możemy kiedyś zagrać panowie. Proponuje mapę fed_winter 3v3 lub fed_africa 3v3, choć możemy tez na innych. Czas, godzina wszystko do ustalenia. Mój nick na BK: [aAP]Pattern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Ja bardoz chetnie ale mam rpbolem bo mam wersje 1.00 i ja sciagne 1.2 i po zainstalwoaniu patcha mam ciemny ekran i nic nie dizie zrobic . tlyko muzyka w tle leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Ale widzisz coś? Można rozjaśnić ekran w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Heh nie , poprostu ekran jakby byl wylaczony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Ok zrobione moge pykac w necie ;> no to kto chetny :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Nastapily kolejne aktualizacje strony. Kilka ciekawych misji.. plus nowy patch do Heimatfrontu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 witamCzy wiadomo coś może o dodatkach obejmujących polski sprzęt wrześniowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 Osobiscie niczego nie znalazlem. Malo zreszta jest akcentow polskich. M.in. PW - Srodmiescie, nie z AK tylko z zolnierzami wrzesniowymi (umundurowanie) i tym podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Witam,strona która podaliście nie działa, znacie może inne stronki i ... może ktoś pomóc w instalce, ciągle mi woła, że brak MODa??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Sorry za odgrzanie kotleta ale chciałem sobie wgrać jakieś mody i ta stronka faktycznie nie działa, znacie jakieś inne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 http://www.panzer-blitz.com/index.phpProszę bardzo, stronka z dodatkami i modami. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 PS Polecam mod Achtung Panzer! do podstawowej cześć gry. zawiera 32 dodatkowe misje od ataku na Polskę po obronę berlina. Gramy po stronie osi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Dzięki za link, AP jest super, ale polecam również Operation Apocalypse.Operation Apocalypse: http://www.panzer-blitz.com/mods/58-full-mods/307-operation-apocalypse-modIron Frost - Western Front: http://www.panzer-blitz.com/mods/58-full-mods/150-iron-frost-western-frontAchtung - Panzer!: http://www.panzer-blitz.com/blitzkrieg-maps/51-blitzkrieg-custom-campaigns/176-achtung-panzer-custom-campaignGrałem i są OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Nie ma Edit więc:Czy ktoś słyszał o kontynuacji BK np.3 lub dobrym MODzie współczesnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar WW II Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Wreszcie znalazłem coś do mojego Blitzkrieg 2 upadek rzeszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deniels91 Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 Siemka Mam taki problem z instalacja map , naściagałem ich dos sporo a tylko niektore działaja .Moze ktos pomoc ?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.