tombak Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 ok. Widze że was nie przekonam, każdy widzi po swojemu. Nie za bardzo rozumiecie, albo nie chcecie zrozumieć tego co napisałem, trudno.Ja i tak uważam że niemcy takimi filmami robią z siebie męczenników II wojny światowej. I nie wmawiajcie do jasnej... że naród niemiecki to biedni ludzie, których wredny hitler" wplątał w wojnę.P.S.Nie chce być złośliwy, ale te wasze nicki dają wiele do myślenia.HI HI. Jakieś takie kojarzące się, sąsiedzkie" Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombak Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 To był taki delikatny żarcik z tymi nickami, taki dla rozlużnienia atmosfery. Jeżeli kogoś uraziłem, to sorki. HI HI HI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombak Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Z tym mścisławem to dobra myśl może sobie zmienię nicka. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 dokładnie. czasami trzeba troche dystansu . pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 którego tobie wulfgar zdecydowanie brakuje Tylko na tym forum chorobliwy fascynat niemiecką militarystykamoze obrażać mlodego człowieka przyrównując go do organizacji komunistycznych faszystów Forum słuzy do wyrażania własnego zdania a nie narzucania go inwektywami innym twoi idole wulfgar nawet w dzisiejszych czasach zrobiliby z ciebie co najwyżej wycieraczkę do butów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Lokomotywa wrócił i widać, że pod kotłem buzuje mu się zdrowo. Może tym razem cała jego para nie pójdzi w gwizdek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombak Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 kolego parowóż nie ma co się denerwować, kimś kto nie ma pojęcia o czym pisze. Jedni fascynują się wielką rzeszą, inni wielką rosją, ich sprawa. Jedno mnie tylko zadziwia, dlaczego co niektórzy, germa-nicki tak twardo bronią niemieckiej propagandy wybielającej naród niemiecki.Szkoda słów. P.S.Kiedyś spotkałem takiego typa w niemieckim mundurze i po krótkiej rozmowie stwierdziłem, że nie rozróżnia on faszyzmu, od patriotyzmu. Na szczęście był to tylko jeden na kilkunastu , których znam( mam na myśli rekonstruktorów wojsk niemieckich). Pozdrawiam wszystkich, nawet polskich niemców " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 @tombak, przyjacielu dziekuje ci za pozdrowienia (bo chyba do mnie sie sie to tez odnosi). jak widze jestes bardzo zatwardzialy w swoich pogladach. jak ktos wyzej napisalo moze bylbys bardziej zadowolony gdybys zobaczyl film niemieckiej produkcji w ktorym sceny tonacego Gustloff pomieszane bylyby z selekcja w oswiecimiu. ale z drugiej strony to kto ma krecic takie filmy?? hollywood?? komercha z ladnymi buzkami gwiazdorow?? nie bardzo rozumiem o co ci chodzi... film jest zrobiony uwazam niezle pokazuje co i jak bylo, moze z malym watkiem fantastycznym" (patrz obermatt z funkstelle gustolff) i wydaje mi sie ze nie ma nic wspolnego z propaganda.P.S.a moj nick zostaje takim jakim jest-nie znasz historii jego powstania,a jednym ruchem reki wpychasz mnie w szufladke do ktorej nie bardzo pasuje.zdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.