Gość Napisano 5 Lipiec 2002 Share Napisano 5 Lipiec 2002 kto aprawde" szuka....ten znajdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipiec 2002 Share Napisano 5 Lipiec 2002 Ale poza tym, wszyscy zdrowi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 6 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2002 O i to jest następne pytanie.Jak wykurza się z nory Króliczka?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 granatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 przywią ż króliczycę przed norką sam wyjdzie. króliki z tego słyną. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 Może nie zyskam na popularności (już nigdy nie zostanę prezydentem) ale przerwę te zoologiczne wynurzenia i wykasuje cały ten wątek. Jest on całkowicie nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 Bocian, bo skasujemy żaby!!!!!!!!!!Hart, trzeba oświecić Bociana co do Króliczka........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 oki Bociac już wracamy do tematu (ale wiesz jak nie ma dzieci w domu to jesteśmy niegrzecni)oki spokoPanowie mam pytanie wykopałem królika widać bicia (łopatą) wz 34 z łamaną rączką. i ułamany pazurek. co zrobić żeby strzelił???? napompowac i o dzrewo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 Czy da sie wytropic kroliczka na georadar, a mozelepiej piszczala...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 Ladne charakterki posiadaja, niektore Harty i kroliczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 ups ktoś sie podszył pod mojego nicka ta wypowiedz nad moja to nie ja wrrrrr. bede strzelał. a i dwa granaty w swiątecznym ubraniu są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 Nic nie rozumiem (może to skleroza). Kto bił króliczka łopatą i to jeszcze, wzór 34. JH i generale Pattonie , o co tu chodzi !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 6 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2002 wz.34 to ja,a reszty nie kumam.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 Chodzi o tekst Okejosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 no w koncu logowanie. nie bedzie sie ktoś podszywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 reszta chyba tak..:) a Ty sie badales........? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 Hartmanie zapomnieliscie....W styczniu slonie w lutym konie w marcu kotyw kwietniu psyw maju My....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 Uff, przestało grzać zaczęło padać. Króliczki w norach, a cHart w budzie smacznie na łańcuszku śpi i kiełbasa mu się śni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 7 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2002 A co na to Króliczek?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2002 Share Napisano 7 Lipiec 2002 Na co !!!??? Cholera !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 7 Lipiec 2002 Share Napisano 7 Lipiec 2002 Piotrze, imienniku mój niecierpliwy. Hartmann cierpi na pewną przypadłość, której nazwy nie pomnę. Jeśli będziesz cierpliwy to z czasem dojdziesz tego czym ona się objawia. Czasem tak bywa, że następuje odskocznia od Bursztynowej Komnaty na bardziej przyziemne grunty. Ile przecież moża wałkować te granaty, kielichy Lutra i podziemia Gór Sowich... Czasami człowiek musi, innaczej się udusi. Uuuuuuuu!!!"Gambit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2002 Share Napisano 7 Lipiec 2002 Aaaaaaaha ! Ja wiem, co to za choroba. To się we wojsku" nazywało Katarakta Seksualna". Jak ktoś długo ie", to przy upałach mu się poziom hormonów podnosi do tego stopnia, że zalewa mózg i oczy. Potem ten facet lata jak ślepy i głupi i co zobaczy kobietę to niezależnie od jej wieku i wyglądu, krzyczy : Ale d...a, ale d...a.Harty na nieszczęście ,zobaczył królika. Nie łam się, to samo przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BBasia Napisano 7 Lipiec 2002 Share Napisano 7 Lipiec 2002 tylko ze nasz biedny hart jak nie odsnierza podwórka to za królikami lata ale nie przjmuj się w tym roku jeszcze nie taz ci podwórko zasypie tak że nie będziesz mógł wyjechać:):):)pozdrawiam michał BBasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 7 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2002 Przyjaciele,dzięki za słowa otuchy.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.