Hartmann Napisano 6 Lipiec 2002 Autor Napisano 6 Lipiec 2002 O i to jest następne pytanie.Jak wykurza się z nory Króliczka??????
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 przywią ż króliczycę przed norką sam wyjdzie. króliki z tego słyną. :))
Bocian Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 Może nie zyskam na popularności (już nigdy nie zostanę prezydentem) ale przerwę te zoologiczne wynurzenia i wykasuje cały ten wątek. Jest on całkowicie nie na temat.
akagi Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 Bocian, bo skasujemy żaby!!!!!!!!!!Hart, trzeba oświecić Bociana co do Króliczka........
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 oki Bociac już wracamy do tematu (ale wiesz jak nie ma dzieci w domu to jesteśmy niegrzecni)oki spokoPanowie mam pytanie wykopałem królika widać bicia (łopatą) wz 34 z łamaną rączką. i ułamany pazurek. co zrobić żeby strzelił???? napompowac i o dzrewo???
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 Czy da sie wytropic kroliczka na georadar, a mozelepiej piszczala...?
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 Ladne charakterki posiadaja, niektore Harty i kroliczki
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 ups ktoś sie podszył pod mojego nicka ta wypowiedz nad moja to nie ja wrrrrr. bede strzelał. a i dwa granaty w swiątecznym ubraniu są
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 Nic nie rozumiem (może to skleroza). Kto bił króliczka łopatą i to jeszcze, wzór 34. JH i generale Pattonie , o co tu chodzi !!!!!!!!!!
okejos Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 no w koncu logowanie. nie bedzie sie ktoś podszywał
Gość Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 Hartmanie zapomnieliscie....W styczniu slonie w lutym konie w marcu kotyw kwietniu psyw maju My.......
mac Napisano 6 Lipiec 2002 Napisano 6 Lipiec 2002 Uff, przestało grzać zaczęło padać. Króliczki w norach, a cHart w budzie smacznie na łańcuszku śpi i kiełbasa mu się śni.
Gambit Napisano 7 Lipiec 2002 Napisano 7 Lipiec 2002 Piotrze, imienniku mój niecierpliwy. Hartmann cierpi na pewną przypadłość, której nazwy nie pomnę. Jeśli będziesz cierpliwy to z czasem dojdziesz tego czym ona się objawia. Czasem tak bywa, że następuje odskocznia od Bursztynowej Komnaty na bardziej przyziemne grunty. Ile przecież moża wałkować te granaty, kielichy Lutra i podziemia Gór Sowich... Czasami człowiek musi, innaczej się udusi. Uuuuuuuu!!!"Gambit.
Gość Napisano 7 Lipiec 2002 Napisano 7 Lipiec 2002 Aaaaaaaha ! Ja wiem, co to za choroba. To się we wojsku" nazywało Katarakta Seksualna". Jak ktoś długo ie", to przy upałach mu się poziom hormonów podnosi do tego stopnia, że zalewa mózg i oczy. Potem ten facet lata jak ślepy i głupi i co zobaczy kobietę to niezależnie od jej wieku i wyglądu, krzyczy : Ale d...a, ale d...a.Harty na nieszczęście ,zobaczył królika. Nie łam się, to samo przejdzie.
BBasia Napisano 7 Lipiec 2002 Napisano 7 Lipiec 2002 tylko ze nasz biedny hart jak nie odsnierza podwórka to za królikami lata ale nie przjmuj się w tym roku jeszcze nie taz ci podwórko zasypie tak że nie będziesz mógł wyjechać:):):)pozdrawiam michał BBasia
Hartmann Napisano 7 Lipiec 2002 Autor Napisano 7 Lipiec 2002 Przyjaciele,dzięki za słowa otuchy.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))Hartmann
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.