Skocz do zawartości

Nie chodzi o to by złapać króliczka

Hartmann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
oki Bociac już wracamy do tematu (ale wiesz jak nie ma dzieci w domu to jesteśmy niegrzecni)
oki spoko
Panowie mam pytanie wykopałem królika widać bicia (łopatą) wz 34 z łamaną rączką. i ułamany pazurek. co zrobić żeby strzelił???? napompowac i o dzrewo???

ups ktoś sie podszył pod mojego nicka ta wypowiedz nad moja to nie ja wrrrrr. bede strzelał. a i dwa granaty w swiątecznym ubraniu są

Nic nie rozumiem (może to skleroza). Kto bił króliczka łopatą i to jeszcze, wzór 34. JH i generale Pattonie , o co tu chodzi !!!!!!!!!!

Piotrze, imienniku mój niecierpliwy. Hartmann cierpi na pewną przypadłość, której nazwy nie pomnę. Jeśli będziesz cierpliwy to z czasem dojdziesz tego czym ona się objawia. Czasem tak bywa, że następuje odskocznia od Bursztynowej Komnaty na bardziej przyziemne grunty. Ile przecież moża wałkować te granaty, kielichy Lutra i podziemia Gór Sowich... Czasami człowiek musi, innaczej się udusi. Uuuuuuuu!!!"

Gambit.

Aaaaaaaha ! Ja wiem, co to za choroba. To się we wojsku" nazywało Katarakta Seksualna". Jak ktoś długo ie", to przy upałach mu się poziom hormonów podnosi do tego stopnia, że zalewa mózg i oczy. Potem ten facet lata jak ślepy i głupi i co zobaczy kobietę to niezależnie od jej wieku i wyglądu, krzyczy : Ale d...a, ale d...a.
Harty na nieszczęście ,zobaczył królika. Nie łam się, to samo przejdzie.

tylko ze nasz biedny hart jak nie odsnierza podwórka to za królikami lata ale nie przjmuj się w tym roku jeszcze nie taz ci podwórko zasypie tak że nie będziesz mógł wyjechać:):):)
pozdrawiam michał BBasia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie