leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 Byłem, widziałem, było ok. Moja 7 letnia córka była zachwycona, zresztą jak zwykle:)Jedyny minus, piekielny żar lejący się z nieba, ale na to organizatorzy niestety nie mieli wpływu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 Dużo ludzi i sprzętu, piękna pogoda, wojska też dopisały, efekty pirotechniczne świetne. Nareszcie słychać, że rekonstruktorzy oddają strzały :))). Momentami akcja się zatrzymywała ,ale wg mnie było OK. Wielkie brawa dla organizatorów, rekonstruktorów, sponsorów i widzów ;)I dwa pytania: jak stan zdrowia naszego pechowego piechura z bitwy z września 1939, oraz czy amerykanie naprawili gąsienicę swojego pojazdu?Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 z tego co slyszalem - mial problemy z czuciem w nogach ale powoli je odzyskiwal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 A jeszcze jedno, natrzaskałem masę zdjęć, jeśli kto chce to mogę wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italeri Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 Witam! Zgadzam się w pełni z przedmówcami. Wielkie brawa dla organizatorów i rekonstruktorów! Jeszcze czuję w ustach pył bitewnych pól. Zwłaszcza po prezentacji PT-91:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 a możecie zdradzić co się stało owemu piechurowi ? świetna inscenizacja, tak jak mówił leon_rybnik jedynym mankamentem dzisiejszej imprezy była pogoda, stanowczo za gorąco ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herr Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 Witam ja bym prosił o foty z bitki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 Zaraz wrzucę klika do wątku, jeśli admin nic nie ma przeciwko, a reszta podzie do galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 piechur wywinol orla w okopie- chyba zaslabl z powodu temperatury i wpadl na glowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 fotki fotki... ciekaw jestem. A co do piechura z tego co wiem, upadł na głowę i stracił prztomność. Kiedy ja odzyskał nie czuł nóg, więc zaszło podejżenie uszkodzenia kregosłupa i wkroczyły służby medyczne. Ale chyba już wszytko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 Zdjęcia są w trakcie wrzucania na picasaweb. Jak się prześlą znajdziecie je tu http://picasaweb.google.pl/grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 ups, poprzednie nie weszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 7. Efekty pirotechniczne jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 8. Dodaję także WP , żeby nie było że sami niemcy. Jeszcze kto posądzi mnie o jakieś dziwne fascynacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 szkoda,że tego nie oglądałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 gratuluję udanych fotek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.