leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 Byłem, widziałem, było ok. Moja 7 letnia córka była zachwycona, zresztą jak zwykle:)Jedyny minus, piekielny żar lejący się z nieba, ale na to organizatorzy niestety nie mieli wpływu :)
Grzebiuszka Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 Dużo ludzi i sprzętu, piękna pogoda, wojska też dopisały, efekty pirotechniczne świetne. Nareszcie słychać, że rekonstruktorzy oddają strzały :))). Momentami akcja się zatrzymywała ,ale wg mnie było OK. Wielkie brawa dla organizatorów, rekonstruktorów, sponsorów i widzów ;)I dwa pytania: jak stan zdrowia naszego pechowego piechura z bitwy z września 1939, oraz czy amerykanie naprawili gąsienicę swojego pojazdu?Grzebiuszka
woytas Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 z tego co slyszalem - mial problemy z czuciem w nogach ale powoli je odzyskiwal...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 A jeszcze jedno, natrzaskałem masę zdjęć, jeśli kto chce to mogę wrzucić.
italeri Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 Witam! Zgadzam się w pełni z przedmówcami. Wielkie brawa dla organizatorów i rekonstruktorów! Jeszcze czuję w ustach pył bitewnych pól. Zwłaszcza po prezentacji PT-91:)
QB@ Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 a możecie zdradzić co się stało owemu piechurowi ? świetna inscenizacja, tak jak mówił leon_rybnik jedynym mankamentem dzisiejszej imprezy była pogoda, stanowczo za gorąco ...
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 Zaraz wrzucę klika do wątku, jeśli admin nic nie ma przeciwko, a reszta podzie do galerii
woytas Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 piechur wywinol orla w okopie- chyba zaslabl z powodu temperatury i wpadl na glowe...
Klaus BOLS Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 fotki fotki... ciekaw jestem. A co do piechura z tego co wiem, upadł na głowę i stracił prztomność. Kiedy ja odzyskał nie czuł nóg, więc zaszło podejżenie uszkodzenia kregosłupa i wkroczyły służby medyczne. Ale chyba już wszytko ok.
Grzebiuszka Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 Zdjęcia są w trakcie wrzucania na picasaweb. Jak się prześlą znajdziecie je tu http://picasaweb.google.pl/grzebiuszka
leon_rybnik Napisano 31 Maj 2008 Napisano 31 Maj 2008 8. Dodaję także WP , żeby nie było że sami niemcy. Jeszcze kto posądzi mnie o jakieś dziwne fascynacje :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.