Skocz do zawartości

Za całe 5 zeta i nie tylko cz.5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Majorian, grzebień (jeśli lubisz tego rodzaju zabawy) można spokojnie dokupic lub dorobić, ja swojego bezgrzebieniowca na reko swego czasu tak zrobiłem, dziadowsko ale robiony na szybko:
http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum10/rscn2815.jpg
w razie W" kontakt na priv
Pozdro
Napisano
zobaczyłem ten karnister który wystawił Majorian, i pobiegłem do szopy a tam takie same 2 z zieloną farbą jestem ciekaw czy z wojny :)...
  • 2 weeks later...
Napisano

Maj w pełni a ja na złomie. Tym razem jechałem do chorej babci i zboczyłem trochę z drogi...

Napisano

Kiedy zobaczyłem pod półtorametrową warstwą złomu znajomy kształt zapragnąłem to mieć. W ruch poszedł nawet podnośnik z mego wiernego opla...

Napisano
... w sumie razem z parą rękawiczek kupionych w przyzłomowym sklepie te dwa zasobniki wyniosły mnie 8,50 PLN
  • 2 months later...
Napisano
Dokładnie, na spodzie, a ponieważ spód jest bardzo narażony na korozję czasami trzeba się dość dokładnie przypatrzeć, ewentualnie pomóc sobie drucianą szczotką i usunąć rdzę i łuszczącą się farbę. Pozdrawiam
Napisano
Chyba zatrudnię się na złomowisku.Mam taką możliwość,ale za mało płacą.Z drugiej strony aż zal pomyśleć ile wartościowych przedmiotów mnie ominie.Pozdro.
Napisano
witam.ludzie nawet oddaja prl-e na zlom.gosciu zbiera dla mnie,wczoraj 46 szt.po 20 zl z nowotko , 25 szt.po 10 zl z prusem i 10 zl kosciuszko za 4 zl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie