danieloff Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Jest bezlitoSSny !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 ja bym to przniósł do towarzyskich :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 na tym helmie napisz BORN TO KILL sadze ze to odpowiedni fajny wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Dajcie już spokój bo będzie jak z Vasili-m:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 7 Luty 2008 Autor Share Napisano 7 Luty 2008 prosze o usunięcie wątku i powlepiniu kartek osobą kturzy się śmiali!przecież prosłem o wyrozumiałość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 A co się będziesz prosił? Zostań adminem i wtedy sam będziesz wlepiał kartki i banował kogo będziesz chciał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 ja Ciebie hanuszczaku drogi proszę zlituj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 25 Luty 2008 Autor Share Napisano 25 Luty 2008 nie bądź taki do pszodu bo ci tyłu zabraknie!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziss15 Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 a ty lepiej popracuj nad ortografią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 25 Luty 2008 Autor Share Napisano 25 Luty 2008 morda psie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziss15 Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 przez takie odzywki oceniam że masz 12-14 lat :) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 I za ten zwrot hanuszczak otrzymał drugą śliczną kartkę.Przy takim zachowaniu i podejściu do ortografii dalej będzie już z górki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 hanuszczak.Ten mały pojemniczek z ampułką to dozymetr DP-70Mieli go otrzymywać żołnierze na wypadek wojny z użyciem broni jądrowej.W ampułce jest ciecz,której barwa zmienia się w zależności od dawki pochłoniętego promieniowania gamma od jasnoczerwonej/lekka choroba popromienna/ do purpurowej/ciężka choroba popromienna-prawie nieboszczyk/.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 no pieknie, a ja sie chcialem tu fantami chwalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Nie tędy droga, tu tylko kolega hanuszczak i czerwone kartki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Hanuszczak jak chcesz pisać na tym forum to zakup podręcznik do nauki ortografi. Zamiast siedzieć przed monitorem i dulczyć o swojej nudnej i badziewnej kolekcji rusz d..e na lekcje i naucz się poprawnej wymowy j. polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Zamiast się wyzywac to lepiej pokażcie co wy macie w swoich kolekcjach, bo tylko hanuszczak pokazał a z chęcią pooglądam wasze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 No i pokaze. Tylko znajomy musi przyniesc mi aparat i zrobić foto bo ja nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Oto moje klamerki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 I reszta szrotów na których uczyłem się czyścić żelazo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 28 Luty 2008 Autor Share Napisano 28 Luty 2008 dziękuje thompson za umieszczanie swoich militari i zachęcam innych!juz nie będzie takich odzywek z moiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Tak, tak Kolego hanuszczak. Dobrze koledzy prawią. Ja wiem, że łatwiej jest w szkole nieznając ortografii posługując się zaświadczeniami o dysleksji itp. Wierz mi że w życiu dojrzałym brak umiejętności posługiwania się językiem polskim to po prostu wstyd. Wstyd i obciach.Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Dobra kocur już wystarczy prawić młodemu moraów. Miejmy nadzieje , że się poprawi z ortografi i w stosunku do starszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Widzę że mamy tu psychologów, powiedzcie mi po moim piśmie ile ja mam lat(nie po charakterze! pisma:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.