ensiferum3 Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 Dzisiaj wykopałem moje pierwsze konkretne znalezisko.Wykopałem go w okopie w lesie.Zdjęcia zrobione z komórki.Zdjęcie po czyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 Odznaka pancerna jak się nie mylę to 4 klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Fotka straszna,ale gratuluje trafienia,tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2008 Mam pytanie czy takie odznaki to rzadkość bo widziałem na forum że niektóre trafiają się bardzo często? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans-Kloss Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 taka odznaka jaką wykopałeś zdarza się w zależności od jej klasy np ja widziałem na allegro taką odznakę tyle że brąz za 1670 zł a ta co masz to może być warta podobnie pozdro Hans-Kloss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Gratuluję odznaki!Chyba każdy pamięta swoje pierwsze konkretne znalezisko!Ja do tej pory wspominam swoją srebrną monetkę, ech... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 Są lepsze zdj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 Nie będzie tyle warta bo jest mocno zjedzona.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 no gratuluje !!! jeju co ja znalazłem na pierwszy raz ??? kurde tyle lat normalnie nie pamiętam -ale chyba resztki maski p.gaz -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 taaa... Gratulacje :) ja z wykrywką nic innego nie wykopałem tylko łuski od ppsz, a już ponad 10 wypadów mam na koncie(niedawno kupiłem wykrywke) :/ teren niedaleko Studzianek i tu mam pytanie... na ile max. metrów były oddalone od siebie pozycje? no bo tak... teren, gdzie są okopy ruskie ma srednicę" około km, a niemieckich pozycji nie moge zlokalizować :/ przez całą tą średnice około 1km są wystrzelone łuski od ppsz i raz znalazłem w jednym dołku kilka łusek od ppsz i dwie od flak-a 20mm, a raz na niemieckich pozycjach łuske od niemieckiej rakietnicy. 2km dalej od domu mojej babci są tzw. miny(nazwa z powodu terenu zaminowanego zaraz po wojnie) i na końcu wsi stała kiedyś panterka, ale podobno mój jakiś daleki stryjek wlazł do niego, czołg był zaminowany i bum... a potem wojsko pocieło panterke na złom. Więc na jaką odległość były oddalone pozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 jakiej 4 klasy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 czwarta ale niezly gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Pierwszym razem to chyba wygrzebałem tylko odłamki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 ja tez niedawno kupilem wykrywke i narazie same odlamki i urwij lapki znajduje ;/ teren Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2008 Tak za pierwszym moim razem wygrzebałem same odłamiki to jest moje pierwsze konkretne znalezisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 a ja luseczki na pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derdol Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 jak chcesz robić takie zdjęcia to uzyj funkcji makro - bardzo przydatna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.