misiutek Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 niedawno podrzucił mi ja kolega twóry ma dosyc duze gospodarstwo... a znalazł to....KOMBAJN DO ZIEMNIAKÓW>..:))))prosze o id pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiutek Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 niedawno podrzucił mi ja kolega twóry ma dosyc duze gospodarstwo... a znalazł to....KOMBAJN DO ZIEMNIAKÓW>..:))))prosze o id pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiutek Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 ciag dalszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiutek Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieloff Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Klamra do munduru organizacyjnego członków NSDAP, popularnie zwana partyjną. Oczywiście z okresu III Rzeszy:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raned Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Na jakie baterie ten kombajn" chodzi?;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiutek Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 mowie powaznie .... on jest rolnikiem a kiedy mi to przyniósł jeszcze był kawałek pasa i wszystko byłow piasku jak to z ziemi .. pokazał mi miejsce mniej wiecej ale nic nie było wiecej:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcat3 Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Ladna klamerka NSDAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Czy widziałeś klamry wykopane z ziemi ? ja widziałem i to nie raz ! Sory ale ja nie wierzę że ta klamra leżała w ziemi –MISIUTEK gość ci wali ścieme -pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
obert8 Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 zgadza sie mlody mauser wykopal taka sama z gleby a ze jest wykonana z cynku i pozlacana to miala wzery ale.... moze ziemia byla dla tej laskawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiutek Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 moze i tak .... ta jest z jakby z alu....aha ona lezała na przeciw starego dworca pkp tam gdzie teraz jest poleeee. pozdro dla wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Nie wygląda na wykop i ma na sobie jakąś farbę. Na złocenie to nie wygląda. Może takie foto..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnyX Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 ja pierdziele zwykły wykop klamry alu NSDAP . Wykopki tych klamer mają baaardzo jasne złocenie przez lezakowanie w ziemi - moja tak samo wygladała.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
misiutek
niedawno podrzucił mi ja kolega twóry ma dosyc duze gospodarstwo... a znalazł to....KOMBAJN DO ZIEMNIAKÓW>..:))))prosze o id pozdro
12 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.