Skocz do zawartości

Filmiki z wykopków pod Leningradem -CD

MTC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam!!!!

Własnie o tym problemie nie informowalem ale ani na Vplayer ani na AllPlayer filmiki nie chcialy dzialac :(
tylko pod windows media player. Nie wiem czym to bylo podyktowane :)
P.S. Sciagnalem jednego z nowszych pack`ow z Xvid`em

Z powazaniem vonadamski
Napisano
Dzięki MTC juz mam
A tak wogóle , to 2 kwestie:
1-wsza świetne fanty , zwłaszcza komplet tych wyczyszczonych sygnetów , a niektórych modelach do tej pory nawet nie wiedziałem

2-ga , to podejście do fantów , już nie mówię o szarpaniu i ostukiwaniu nimi o ziemie , ale jak cholernie ryzykują , bo jak ciągna , a nuż by pociągneli , coś typu stukniesz - znikniesz , no ale po 2-óch na odwagę te się nie boją :D

pozdro pol
Napisano
Witam! Szczena w dół po obejrzeniu filmów! Fanty bardzo fajne, a miejsca hmmm... marzenie :) Tylko jak oni kopraką i buldożerem las kasowali :( trochę szkoda drzew dla tego co znaleźli chyba, że może było tam coś jeszcze. Pozdrawiam, Łukasz.
P.s. Ja używam Win.Media Playera 8.1 oraz kodeków Nimo (wersji nie pamiętam) i Divx 5.1.1
Napisano
dobre...ale co za wandalizm......tak nawiasem słychac tam rozmowę po francusku i po niemiecku wiec to wycieczka cywilizacji zachodniej pojechała rozkopywac ziemianki....................

ciekawe co zrobili z trupkami...........raczej nie urządzili im polowej mszy połączonej z pogrzebem......raczej potraktowali je jak skrzynkę do mg.....:(((((

Napisano
dobre...ale co za wandalizm......tak nawiasem słychac tam rozmowę po francusku i po niemiecku wiec to wycieczka cywilizacji zachodniej pojechała rozkopywac ziemianki....................

ciekawe co zrobili z trupkami...........raczej nie urządzili im polowej mszy połączonej z pogrzebem......raczej potraktowali je jak skrzynkę do mg.....:(((((

Napisano
Wow, filmy są naprawdę świetne. MTC - mam wrażenie, że masz ich jeszcze więcej. Więc jeśli możesz, to wrzuć następne na serwer. Można złapać niezłą zajawkę na sezon:)

Pozdrawiam i czekam na następne
Marcin
Napisano
Genaralne film jest z akcji" porządkowania pobojowisk ze szczątków rzołnierzy (zarówno niemieckich jak i rosyjskich) -- wszystkie te szczątki były po rozkopaniu spisywane - ładowane do worków i zwieziono je w miejsca gdzie zostały załadowane" do TRUMIEN (jakaś fundacja musiała dać na to kase -- bo nie jest tu mowa o paru szczątkach a o kilkudziesięciu jak nie kulkuset. W ten sposób po 60 latach wszyscy żołnierze" doczekali się należytego pochówku bez względu po jakiej stronie kiedyś walczyli.
Pozdrawiam
MTC
Napisano

materiał pobudzający do działania.........

mógłbys wrzucić jeszcze jakieś filmiki:)))))
Napisano
Na 100 % SWT (jesli chodzi o gnata z 3 filmu) - wrzuce najpierw te 4 stare bo niektórzy nie widzieli a w miedzy czasie poszukam czegoś nowego :)
Pozdrawiam
Napisano
Okon
Trzemu tylko pomarzyć.
tylko niech mi nikt nie mówi że wszystkie ziemianki i okopy u nas przekopane już są .
Po prostu nie mamy możliwości wjechać w las jak oni , bo unas nie dojechaliśmy by pierwszych drzew a już by byli leśnicy na karku .
Dalej są miejsca w których są ciekawe rzeczy ale przynajmniej jak dla mnie to trafiałem na takie na terenie wojskowym
pozdr.
Napisano
mysle że na Helu na WOJSKOWYCH terenach jeszcze tak moze być.....chociaż paru trepów śmiga z wykrywaczem:)))))

na mierzej gdzie jakaś polanka 200 na 200 mwtrów tez by sie taka trzfiła:))))))

Napisano
Wczoraj działało ale był cienki transfer, dziś próbuje i
U MNIE TAKIE CUDO POKAZUJE SIE:

Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki.

--------------------------------------------------------------------------------

Spróbuj wykonać następujące zadania:

Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później.

Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie.

Aby sprawdzić ustawienia połączenia, kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Połączenie kliknij przycisk Ustawienia. Ustawienia powinny się zgadzać z ustawieniami dostarczonymi przez Twojego administratora sieci lokalnej (LAN) lub usługodawcę internetowego (ISP).
Jeśli administrator sieci włączył tę funkcję, system Microsoft Windows może sprawdzić sieć i automatycznie wykryć ustawienia połączenia sieciowego.
Jeśli chcesz, aby system Windows spróbował je wykryć,
kliknij przycisk Wykryj ustawienia sieci
Niektóre witryny wymagają 128-bitowego zabezpieczania połączeń. Kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Internet Explorer - informacje, aby ustalić, jak mocne zabezpieczenia są zainstalowane.
Jeśli próbujesz przeglądać bezpieczną witrynę, upewnij się, czy ustawienia Zabezpieczeń obsługują ją. Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Zaawansowane przejdź do sekcji Zabezpieczenia i sprawdź ustawienia dla protokołów SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.
Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze.

Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS
programu Internet Explorer
Napisano
Nahelu są takie miejsca na terenie komendy w zeszłym roku wykopałem jedną ziemianke , w której był piecyk z cegieł , szpilki z zelty resztki plecaka, bagnet i manierka , obok była druga sądząc po terenie ale brakło czasu
Napisano
Fajne filmiki - tylko Ruscy tak się obchodzą z fantami ,że aż mi się serce kraje... Lubią się babrać w trupach ,ale fanty przednie np. ten elektryczny hełm w malowaniu.
Czekamy na następne!!!

pozdrawiam

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie