luger Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 A kiedy to degustacja była?Znów coś przez aklamację przegłosowaliście?:)Ma ktoś jakieś plany? W końcu choć z raz bym wyskoczył w długi weekend bo jak do tej pory tylko raz mi się udało wyrwać w tym roku ale za to na cały dzień. U mnie już jak u Wojny - ciągły brak czasu. Chyba trzeba nad rentą pomyśleć:PPozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 Chwała,odezwij się do mnie - mam propozycję całodniowego wypadu w piątek...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Witam.Pogoda służy spacerom,więc wczoraj wybrałem się nad rzekę.Ciepły wiatr,czyste niebo i długi dzień zachęcają do wędrówek.Monetkę wypatrzyłem gołym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Kopałem też swoją działkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Wyszło 28 marek.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Dorzucam jeszcze Króla Alberta(1828-1902).Koenig Von Sachsen 1873-1898.70-siąte urodziny Alberta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Wygląda na zamknięcie od fajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Pieniążki po rozprostowaniu i sprasowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 i to już wszystko.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Witam No fajne te znajdki , zabrał byś mnie ze sobą na wycieczkę !pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 Chwała, i mnie i mnie... takie trafienia rozpalają wyobraźnię.Gratuluję papierkowej roboty" - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Maj 2008 Autor Share Napisano 9 Maj 2008 Chwała,czyżby w te ciepłe i słoneczne dni nikt nie wyruszał w teren?Choćby na godzinny spacerek? A może macie jakieś ambitniejsze plany łik-endowe, z ciekawością oczekuję relacji, a najlepiej fotorelacji...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Witam, jestem nowy na forum i chciałem sie przywitać :) Od jakiegoś dłuższego czasu obserwuję wasze poczynania na forum. Ostatnio jakieś pustki w tym dziale, nikt nigdzie nie wyrusza w teren czy co? Przecież taka ładna pogoda. W sam raz na jakiś wypadzik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florian19 Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Oto dzisiejsze znajdki, marne, no ale cóż, liczy sie sam wypadzik w plener, racja? A na Chełmskiej przecież nie ma na co za wiele liczyć. A tak przy okazji, wie ktoś co to za przedmiot po prawej? bo nie bardzo sie orientuje.. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 nie za bardzo mam czas ostatnio biegac z moim nowym nabytkiem,ale dzis zostalo mi to wynagrodzone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woolf Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 dariusy swietne trafienie :)Florian19 witaj na forum ;] jak to na Chełmskiej nie ma na co liczyć ..właśnie tam można na coś liczyć .. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Witam!!!Cześć Brat (Florian19)ładne fanciki, hehehe.Dariusy zdrać tą tajemnicę jaki sprzęt został twoim nowym nabytkiem?Bo moim Proxima.pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 WitamNo pogratulować (dariusy) w końcu jakieś normalne fanty tym nowym sprzęcikiem ciągniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.