Skocz do zawartości

Koszalin vol. XII

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Chwała,

będzie dobrze - pod warunkiem, że będzie nas więcej - bo w tej chwili naliczyłem nas około 5-6 osób - czyli w zasadzie stały skład...

Czy napoje i zwierzynę na ruszt kupujemy ze składki czy każdy indywidualnie?

M.
Napisano
A zatem - składka. Ci, którzy nie będą chcieli dołączyć w ostatniej chwili przyjda z własnym prowiantem.

Rozumiem z tego, że oferujesz się Jarosławie do zbierania mamony, kto dokona zakupu? Można podjechać do Makro - będzie taniej (albo więcej jak kto woli hi hi)

M.
P.S. Nie wiem czy zauważyłeś ha ha jak narazie to chyba będziemy w trójkę ha ha
Napisano
Jarosław już zaczął zbierać mamonę - na plaży:)
Najwyraźniej przypadła mu do gustu rola generalnegosponsora;)
Pozdrawiam L.
Napisano
Witam po długiej nieobecności na forum. Też ostatnio byłem na plaży i poza foką niewiele udało mi się znalezć (ok 10pln, tandetna obrączka). Może wybiera się ktoś jutro na spacer po lesie i przydałoby mu się towarzystwo ;) Z chęcią zapoznałbym się. W towarzystwie zawsze razniej ;) ?
Napisano

jak śmigałeś z wykrywką w towarzystwie dziewczyny dnia 27.05.2008 to Cię widziałem pawlik832 :) miałem podejść do Was ale moja dziewczyna mi zaczęła marudzić ^^

Napisano
Chwała,

sobota się zbliża - a tu cicho. Miejsce zostało zmienione (bedzie bardziej ustronnie, nad wodą...) - zapisywać się hi hi, zainteresowani zostaną powiadomieni o miejscu mailem (mapka).

Czekam na sygnały - M.
Napisano
Ja już mówiłem, że niestety w sobotę to mam uroczystość rodzinną i niestety nie zaszczycę Was swoją obecnością niestety. Proponuję np piątek wieczorem, może będzie więcej chętnych.

pozdr
Artur
Napisano
Chwała,

narazie jest Was dwóch, mi ze względów wygodnictwa własnego nie pasuje piątek (pracuję do 16, a może i dłużej) tylko sobota. Ale jest demo (psiaj jej mać) kracja... więc jeśli będzie większość chciała w piątek to się dostosuję.

Dziwi mnie tylko zapał Nowych". Jakoś tylko na początku chcieli się spotkać i poznać...

Tymczasem - M.
Napisano
Witam Wszystkich!

jaki tam słomiany zapał?!

na spotkanie deleguję męża.gdyby integracja" odbywała się w popołudniowych godzinach stawilibyśmy się oboje.a tak muszę zająć się naszą córeczką.
bardziej pasowałby nam sobota , koło 16-tej.
pozdrawiamy!
Napisano
Witam

Tak faktycznie to mi się nie chce na świeżym powietrzu siedzieć przy wodzie i przy ognisku z dala od cywilizacji to mam na co dzień .

Wole w Zaciszu zaglądać do kufla i wydawać kasę .

hi hi hi pozdrawiam Jarosław
Napisano
A mi się w ogóle nic nie chce
A tak w ogóle mam wszystko w d...
Mogę sobie nawet posolić ubranie a i tak mam to w d..hihi

A tak a pół" poważnie to już Nowych" było że ho ,ho
Starsi bywalcy pamiętają zapewne kolegę K. hihi
A poza tym ilu ukrytych czytaczy ,podglądaczy ,flatufilityków ,andromimetofilityków itp...haha
Pozdrawiam
der K.
* niepotrzebne skreślić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie