Manierkarz Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 Piękne głebokie bicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 Żabka stan idealny bo to kopia jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 14 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2013 Moim zdaniem wygląda ok - twarda skóra,ślady używania,stare szwy,zapaszek.Nie kłóce się bo się po prostu nie znam na żabkach ale jeśli jest kopią to naprawde dobrą bo się nabrałem ;)PozdroPS: Dam na odentyfikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 ano niestety, to że skóra jest twarda i śmierdzi nie znaczy że jest dobra. Teraz są tacy oszuści i cwaniacy co nawet sztuczną rdzę wywołują. A skóra, jako rzecz organiczna, łatwa jest do postarzenia. Przede wszystkim Twoją uwagę powinno zwrócić krzywe zszycie i brak nitów, oraz takie detale jak ostre kanty na brzegach powstałe przy wycinaniu elementów żabki z płata skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 14 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2013 Chylę czoła ;)Dostałem jeszcze potwierdzenie Twych słów na identyfikacji.Dzięki za spostrzeżenie bo dalej bym żył w niewiedzy i myślał, że to oryginał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 15 Styczeń 2013 Share Napisano 15 Styczeń 2013 nawet wiem od kogo ja kupiłeś bo widziałem ja już też mi koleś chciał ja wcisnąć chyba że to inna była tego samego osobnika w niedziele ją nabyłeś? od razu zwróciłem uwagę na te 3 rzeczy o których wyżej kolega napisał 1. nity brak 2. szwy nierówne 3. drobne różnice jak się widzi oryginał to się wie co i te przycięcia no i dodam4. to cena chciał za oryginał 40zł żart hehehehpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 15 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2013 Kupiłem ją dawno temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 15 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2013 Nowa klamerka nabyta drogą kupna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 15 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2013 Niestety niedługo dostane kilkanaście zdjęć dziadka z marynarki wojennej i jego książeczke wojskową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2013 Kokosik - dosyć tanio wyrwany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2013 Na żywca wygląda ładniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 23 Styczeń 2013 Share Napisano 23 Styczeń 2013 ile dałeś za tego kokosa jeśli można wiedzieć stan 3+ 4- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 24 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2013 Dałem 35 złotych.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 to nie przepłaciłeś cena ok pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 8 Luty 2013 Autor Share Napisano 8 Luty 2013 Manierka górska z 41 roku - pokrowiec,butla i paski to oryginalny fabryczny komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 8 Luty 2013 Autor Share Napisano 8 Luty 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 1 Marzec 2013 Autor Share Napisano 1 Marzec 2013 Manierka wz.37 - F.W.A.B 1939. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 1 Marzec 2013 Autor Share Napisano 1 Marzec 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 te maniereczki to z allegro czy targ ile dałes mozna wiedziec zwłaszcza za polska pozdr dość ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 5 Marzec 2013 Autor Share Napisano 5 Marzec 2013 Allegro - polska za 50 zł a niemiecka za 65. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 wydaje mi sie ze ta polska tez licytowałem pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 9 Kwiecień 2016 Share Napisano 9 Kwiecień 2016 A to mój medalik. Fajny co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 9 Kwiecień 2016 Share Napisano 9 Kwiecień 2016 I druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 9 Kwiecień 2016 Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Oraz nieśmiertelnik, ciekawe do kogo należał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Kwiecień 2016 Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Firmanty... po raz kolejny zostajesz upomniany za linki do pirackich portali.Poza tym Nasze odkrycia (bez identyfikacji)" - mówi ci to coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.