Kurt Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 Zanim zdecydujesz się zobaczyć gniota z Tomkiem C zobacz ten film.Krótki opis:Rok 1944. Nazistowskie Niemcy chylą się ku upadkowi, jednak opętany przywódca Trzeciej Rzeszy nadal wysyła pociągi ludzi do obozów zagłady i kieruje na rzeź coraz młodszych poborowych. Grupa spiskowców wywodzących się z oficerów Wehrmachtu postanawia działać i zlikwidować Hitlera. Powstaje misterny plan zamachu i przejęcia władzy o kryptonimie Walkiria". Przywódcą spiskowców jest pułkownik von Stauffenberg - inteligentny, odważny żołnierz, który wiarę w Fuhrera stracił wraz z okiem i ręką podczas bitwy na afrykańskim froncie.[opis dystrybutora]osobiście polecam.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Film jest trochę niskobudżetowy, ale ogląda się całkiem fajnie, a i fabuła nie jest zła.Ciekawie ukazali wuja Adolfa:), jego spojrzenie w filmie iście diabelskie, polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Fajne, polecam, ja mam z inną okładką w polskiej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Martian jaki jest tytuł filmu po polsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Dziękuję, mam nadzieję, że wkrótce go zobaczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 niskobudżetowy gdyż był kręcony dla tv a nie na rynek że tak to określę kinowy no ale i tak kawałek dobrego kina i rozwala mnie że coś co się sprawdziło znowu zostaje kopiowane przez USiA masakra. Mam nadzieję że się mylę i nowe wydanie z Tomkiem będzie czymś ciekawym.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Dobry film- polecam, nie jest to superprodukcja ale ogląda się dobrze i fabuła nie jest ylko fikcją" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.