henryk00001 Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Piękne zdjęcia, jak się postaracie bardziej to może też dostaniecie książkę ;)Ja na razie nie upolowałem nic. Ale dopiero zaczynam i przy waszej ilości wpisów czuję się trochę nieswojo wpisując się na forum.Pozdrawiam
kitolif Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Siedziba Canadian War Museum znajduje się w Ottawie w Ontario.
$pier$ Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Hmmm a owe muzeum ma swoją stronę internetową ?Być może zawitał bym tam w wakacje gdyż będę wizytował w montrealu.
arv Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Jakie jest prawdopodobieństwo, że ten w leju po bombie leży w ziemi do dnia dzisiejszego?W tle to chyba Canadian i dwóch żołnierzy amerykańskich razem z buldożerem. Zatem nie odzysk złomu a wyrównanie terenu.
Kiler Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Mam nadzieje, ze nie wyklniecie mnie z tego watku, po zamieszczeniu kilku znalezionych zdjec, jesli nawet sie powtorza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.