mac3 Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Napisano 20 Grudzień 2007 Czy były te ciężarówki w kopalniach czy nie od jutra wszystkie pojadą na zachód bez kontroli celnej :-)))) A tak na poważnie czy sądzicie, że dużo ukrytego dobra opuści teraz nasz kraj? Pozdrawiam
CONRADO Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Mysle ze duzo opusci ale rownie sporo zostanie do nas przywiezione-u nas tez sa kolekcjonerzy ktorzy chetnie cos kupia zza granicy.
blezor Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 No duzo wyjedzie rzeczy, bo niemcy np nie siedza przed komputerem i pierdu-pierdu z innymi co slyszeli od jakiegos starego mieszkanca wioski i ze to nieprawda bo jeden wie lepiej od drugiego, tylko sie biora do roboty! I tylko patrzec jak prysnie czar gor sowich, czy podziemnych olbrzymich" kompleksow, i okaze sie ze co mozna zabrac to zabiora, a wydaje mi sie ze nam tylko legendy pozostawia, te legendy ktorymi zyje forum, i wiekszosc z was zyje. Zycze milych swiat!
Cronos Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 Zostaną przywiezione komunistyczne atrakcje" Jeeeeeepy, hulftrucki i inne wilysy, a to co nas nie interesuje (jak Bułgarów) to wyjedzie :)
Cavalry Ranger Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 A do tej pory nie można było tego przywozić? I ludzie nie przywozili?
balans Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 Zgadzam się z Kol. Cronosem, czyli to co niemieckie [drogie] to wyjedzie, a to co tańsze i czego dużo na zachodzie to przyjedzie. Rynek Panowie będzie decydował, a rynek jest bezwzględny - Niemcy są dużo bogatsi od nas...
akagi Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 w waszym rozumowaniu jest jeden błąd wynikający z tego, że .... sie znacie na tym o czym piszecie.Najwyzsze ceny za technike militarną z ostatniej wojny w tej chwili od dobrych dwóch lat są ... w Polsce.Stąd sie nie wywozi, tu się przywozi i sprzedaje Panowie.pozdrawiam
balans Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 To bardzo dobra wiadomość Akagi, nareszcie i u nas będzie można zobaczyć parę prawdziwych kotów", a nie tylko zrzyny i [lub] imitacje. Możesz podać jakieś namiary? Bardzo chętnie zapłacę za bilet wstępu aby je zobaczyć.pozdrobalans
akagi Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Widzisz balans tylko jest jeden problem - ceny tych waszych kotków" jak mniem poniemieckich są takie że mało kogo na nie stać - ja w sumie znam może trzy osoby, z czego jedna jest regularnie lżona na tym forum.najtańszy jest Hetzer, taki do kapitalnego remontu i nie nachodzie zaczyna się od 35 000 euro. ale kogo na to stać? Także ja bym nie liczył tak szybko na cokolwiek. Chociaż.... Jeszcze nic powiedzieć nie mogę, ale będzie duża sensacja dla niedowiarków. Tyle, że to nie będzie niemieckie. Wszystkigo niemieckiego to się wszyscy aktualnie pozbywają, bo się zrobiło nie modne i najłatwiej przez to mieć kłopoty. Więc po co to trzymać? Lepiej wymienić na nieniemickie.Macie co chcieliście , tytułem komentarza.
pomsee Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Akagi czy to będzie coś polskiego? Please uchyl rąbka tajemnicy :)
bestyja Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 To będzie tks, sprowadzony z Kanady. Oto link: http://klocki.blox.pl/2007/12/Polska-tankietka-z-Quebecu.htmlSorry, akagi, nie mogłem się powstrzymać :)
Der Panzerfahrer Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Na marginesie,swoja droga taki zestaw LEGO kupilbym sobie bez zastanowienia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.