bodziu000000 Napisano 13 Styczeń 2004 Autor Napisano 13 Styczeń 2004 Na ebay pojawiło się zdjęcie Renault FT 17 z podpisem, że jest z Polski:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3266773745&indexURL=0&photoDisplayType=2#ebayphotohostingPzdrBodziu
Marek Jaszczołt Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 Sądzac po kamuflarzu faktycznie polski.Marek
Mi.Der Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 Okolica wskazuje, że mógłby on pochodzić z drezyny pancernej.
Indian Chief Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 Okolica o niczym nie świadczy chociasż zwieksza prawdopodobieństwo. Może ktoś kto się zna moze rozróżnić te które tyrały jako drezyny. Są jakeś rożnice?Moje wątpliwości łatwo rozwiać. Te tory sa na nasypie czy na równym? W pobliżu miasteczko... Może to jakaś stacja? Trzeba by sprawdzic rejony działąnia pociągów pancernych i na to nałożyc mape torowisk. To jest conajmniej dwutorowe a chyba tak wiele ich wtedy nie było. Jeżeli jest to rejon jakiejś stacji to może na zachód od Łukowa gdzie wyładowano jedną z kompani tych czołgów.
Mi.Der Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 Toteż napisałem, że _mógłby_. Jesli chodzi o różnice, to chyba tylko wałek odbioru mocy gdzieś pod dnem ;-)Jakoś nie sądzę, zeby dało się ustalić po torowiskach..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.