ad Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Wczorajszy wypad z piszczałką do lasu. Wszystkie blaszki z jednego dołka (niestety puste). Może ktoś wie od czego są te małe aluminiowe klamry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 No nie zabardzo wiadomo co to za klamerki. Czy znalezione razem z blachami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Porcelanki.Bydgoszcz i Grudziądz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 A mnie takie kółeczko wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Gumy Fuldy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 A to ze spacerku i to bez wykrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Prawie go przeoczyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Niestety po wyszarpaniu okazał się szrocik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 I na koniec mała bombka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Wszystko w małym wyschniętym strumyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 I tak nieźle bez wykrywacza:) Sugeruję wrocić na to miejsce ze sprzętem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Ta częśc od karabinu to od g43? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Trafiłem jakiś niemecki obozik. Sygnałów w pytę:) Niestety nic konkretnego:(((((http://img247.imageshack.us/my.php?image=dsc01167cn7.jpgAle jakem karpik, wrócę i wyryję wszystkie te pier...niczone kalesoniaki!!!:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Na pocieszenie między łuskami.Ten guzik z 3 był już chyba dyskutowany na forum?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 o ile mnie oko nie myli to cynowa 'trójka' z Królestwa Polskiego. ten róg pocztowy to nie czasem Francuz/Belg??ladne karpik miejscowki kosisz :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Królestwo Polskie? Dziwne by to było:)Róg pocztowy(myśliwski?)z resztkami złocenia. Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że przedmioty z fotki służyły jednemu celowi:) Może dewizka?Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 http://www.guziki.radwan.pl/rwb_guziki/literatura/rysunek_54_55.jpgnie z 'tych' ?? :)czemu dziwne KP, nie ten rejon ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Szkoda, że to rysunek.Rejon nie ten, ale cóż, dziwniejsze rzeczy się znajdowało:))Pozdro total! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 karpik daj tę trójkę na id - ale dobre foto obu stron...pewnie prochu się nie wymyśli ale będzie wzorzec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Dzisiaj się wstrzymam z zakładaniem wątku a zdjęcie mogę zamieścić tu.Stan bardzo marny. Guzik jest cynkowy, powleczony jakimś innym stopem lub nabrał tak grubej patyny.Śr. ok.19mm. Żadnych sygnatur nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Nic lepszego nie zrobię:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Z dzisiaj, troche monet i takich pierdół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Zdaje się, że to klamra z rapcia od kordzika Luftwaffe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.