Adr Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 No tak bo to rlb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 A no miał padać, a dziśw staje i bezchmurno i dobrze :) Były jeszcze guziczki, monetki i jakaś broszka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Ktoś się strasznie spieszył:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Dziś dwie marki narzędziowe - do kompletu, ćwierć blaszki i popierdółki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 i tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Taka blaszka wyszła i okladki ocynkowane z krzyzykiem mosięznym chyba od biblii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Tak po wstępnym oczyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Dzis wpadl taki nożyk okopowy zrobiony w epoce z bagnetu 'liscia'. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 a mi 3 takie łuski..ktos wie od czego?pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Namierzona.Ruska rok 1944,kaliber 45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 8total4 - to jest zerżnięty bagnet prywatny KS98 z rogowymi okładkami, a nie liściak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 8total4 to chyba nei jest z liscia nozyk tylko paradny bagnet ktoś sobie zeszlifował bo nawet okładki rogowe są ktore czasem montowali na nich:)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 ale ta klinga jest dospawana w epoce :) nie sadze ze to jest zerźnięte..okładki są rogowe, zgadza się.często tak przerabiano bagnety na noze okopowe.. sądze że ktos troche pofatygował jeszcze tę przeróbkę calkiem niedawno, jak myslicie?dzieki za wypowiedzi :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Jak dla mnei to jestem pewien ze rączka jest od paradnego bo troche mała jak na liscia i do tego charaktrerystyczny dziubek kolo przycisku ktorego nima:) Takie moje zdanie i juz:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 to paradny , zobacz sobie http://www.sigges-bajonette.de/Deutschland/private/privat_ks98_3reich/privat_ks98_3reich.htmlpewno któryś z tych.pozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Dzisiaj mi takie cos wyskoczylo chyba wz19 szkoda ze reszty nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 A mnie znów wyszedł czerwony diabeł". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Chociaż trafiło się coś konkretnego. Niestety w liściach leżał i stan kiepski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Na szczęście udało się całego odczytać. Nie wiem tylko co oznacza skrót Kftf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 u mnie ćwiartka:(((((((( Kftf - Kraftfahr?pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 U mnie trzy całe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Mam wizję żę trafisz ich jeszcze z 1000 w jednym dołku:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 .. i juz na allegro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Co na allegro?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 W jednym miejscu to nie, ale porozrzucanych pewnie tak :) Zresztą napisałem Ci maila Lain.No niestety Adr, sprowadzanie kartek obozowych z zagranicy kosztuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.