huk 100 Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 http://uk.youtube.com/watch?v=rwy4F6gn0Bs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetsss Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 dobre ,nigdy nie skakalem,ale ostatnio jak bylem w Mucznym to widzialem goscia na motolotni, pierwszy raz widzialem takiego ohatera" zeby latal nad granica ,w niektorych momentach to ide o zaklad ze byl po ukrainskiej stronie,ciekawe kto to byl,sam mysle o takiej motolotni,ciekawe jak wyglada chryszczata z lotu ptaka czy otryt,ostanio nad solina latalem tym kukuruznikiem od Viktoriniego,ale slabo bylo bo burza sie rozpetala i musielismy wracac,ale i tak wrazenia niesamowite:-)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 Witamy wielkiego małego brata heheh- właśnie tu gdzieś pisałem że już na poszukiwaczach cie docenili w pierwszy dzień –tylko pozazdrościć – wracając do tematu to masz racje Biesy z lotu ptaka wyglądają zajefajnie nie są to Alpy –ale nasze Polskie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 huk widze ze ty stara kura jestes;) ile skokow??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 kura spadachroniara;)tak to u nas nazywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Niezłe, huku, nawet siedząc przed kompem, można poczuć tę adrenalinę. Pozdrowieniaszczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 sten nie pamiętam juz stary jestem i mam sklerozę- ale mam satysfakcje że skakałem z takimi ludźmi którzy teraz są w czołówce polskiego sportu spadochronowego i mają po kilka tysięcy na liczniku - ja to jestem pikuś - tutaj fotka zrobiona przy wyjściu z Antka dałem ją na boku bo nie chciało jej zabrać do odkrywcy w pionie - to był 20 skok -przy ziemi trafiłem na spływ wiatru zniosło mnie nad E-7 bałem sie że mnie rozjadą jak żabę heheh i wybrałem eternit na stodole wbiłem sie prawie po samą szyje -głośna sprawa w naszym rejonie była -straż mnie wyciągała heheheh ale jaja -mam gdzieś wycinki prasowe hehehhe -ale to tak dawno było i nie prawda -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 HEHEHEH to nieźle, bo ja wżyciu bym nie skoczył!!!! Ja ludek naziemny;))))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Moskit najgorszy jest pierwszy a późnij to już leci.Pozdrowienia szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 nienie nieeeeeeeeee;))))))))Ja dziękuję Pozostawiam to ekspertom ( szaleńcom) bez obrazy)))))))))Byłem krukiembyłem człowiekiem...i pochowali mnie pod drzewem )))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Ja zaliczylem 4 skoki ,ostatni z ladowaniem w szpitalu;)pogruchotalem se staw skokowy,zaliczylem nore krulika.Skakalem na T-10 automacie, kuzwa to bylo kopniecie adrenaliny, na ale bylo minelo je.Na szczescie nie musialem nigdy uzywac rezerwy.Ciekawe kto jeszcze z forumowiczow zazdroscil Ikarowi i se skikal.Pozdrosten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Sten! Ja 14, w tym jeden nocą. Na szczęście bez żadnych perypetii zdrowotnych. Pozdrowieniaszczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 O widzisz!!!:]]]]]]Ale najważniejsze ze chodzisz o własnych siłach resztę w dupę rozbić Lepiej nie skakać;)))))))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Szczepciu a z jakiej maszyny skikales??Moskit, ano chodze ale kuzwa caly rok u lapiduchów przelezalem,masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Słyszałem takie powiedzenie: Jak Pan Bóg chciał by, żeby człowiek latał to by dał mu skrzydła". Ale to powiedzenie z początków awiacji:))). Podziwiam i zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 W Krośnie z An-2 3 skoki, a w wojsku z An-26 11 skoków.Pozdrowieniaszczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 no no ALE Ból przemija, chwała trwa wiecznie :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 ano nietylko chwala trwa wiecznie,tym ostatnim skokiem wygralem rente;)))Ja z transalla C-160 skakalem, ze 150m.pozdrosten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 sten -zapytam jeszcze- czy przypadkiem nóżki przed lądowaniem rozdzieliłeś ? :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Brrrr... Ja tam trzymam się z dala od wysokości:-) Ziemia to właściwy żywioł dla borsuka:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 nie huku ,mnie tak wytresowano ze po ladowaniu jeszcze ze zlaczonymi biegalem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Bomba, zawsze chciałem skakać, ale na razie nie mam pieniędzy:(((Filmik ciekawy, troszkę się odechciewa:))))Ciekawe jak się czuli Ci ludzie, to musi by przeżycie:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Sten, cieszę się, że udało Ci się wyjść z tego w miarę obronną ręką (jeżeli tak można nazwać pójcie na rentę), bo ja w swojej krótkiej karierze spadochroniarza, niestety byłem świadkiem śmierci skoczka. I powiem Ci szczerze do dziś to mam przed oczami...szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 kiedyś pomylili wagowo gości i dostałem takiego za sobą co szybciej spadał hehehhe jak wjechał koło mojej gęby dupą przy otwieraniu to myślałem że sie zesram ze srachu bałem sie że mój główny owienie się na nim hehhehehe -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 ja bym w zyciu nie skoczyl :) Wjazd kolejką linową na Tatranska Lomnice (SVK) - 2632m n.p.m. zrobil na mnie kolosalne wrażenie, co dopiero spadochron..huku czyżby liczba znalezionych klamer równała się liczbie oddanych skoków ? :>Szczepciu musi tak byc, prawda ??pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.