pomsee Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Napisano 2 Grudzień 2007 Co o tym myślicie? Radosna twórczość z początku XXI w.?
kopijnik2 Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 jeżeli możesz go w realu obejrzeć - sam sobie odpowiesz...ja - na podstawie fotek jestem sceptyczny...
pomsee Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Napisano 2 Grudzień 2007 Co o tym myślicie? Radosna twórczość z początku XXI w.?
danieloff Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Trochę to odpustowo wygląda. Nie takie cuda robi się teraz na maszynach do grawerowania laserowego.
karpik Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Bagnetss jest wszędzie. Muszę się leczyć;)Pamiątka z okolic muzeum??Nawet ładna.Pozdro.
karpik Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Bagnetss jest wszędzie. Muszę się leczyć;)Pamiątka z okolic muzeum??Nawet ładna.Pozdro.
kowalinho Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Absolutny syf. Nie widziałem nigdy takiego oryginalnego bagnetu - w sensie z oryginalną grawerką elektryków :)
pomsee Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 Myślę, że masz rację zresztą z historycznego punktu widzenia widać, że to jakieś dziwne cudo".
Pytanie
pomsee
Co o tym myślicie? Radosna twórczość z początku XXI w.?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.