Ostoja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Znalezione na polu - to jest fragment bo w gornej czesci bylo wiec tylko niestety oderwane :( 5gr jako skala porównawcza.
Ostoja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 na granicy województw: mazowieckiego i lubelskiego w okolicach Stoczka Łukowskiego.
seroczyn Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witaj Ostoja Masz jeszcze coś ciekawego z pogranicza (województw)? lub bliżej...
pomsee Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Może ten płomień (o ile to jest to) jest Austriacki. Pruskie były trochę inne. Widziałem gdzieś w całości ale nie mogę sobie teraz tego przypomnieć gdzie.
Ostoja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Seroczyn - mam ale swoja kolekcje upieci" zaprezentuje moze juz jutro w innym dziale. Zapraszam:)
Ostoja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Znalezione na polu - to jest fragment bo w gornej czesci bylo wiec tylko niestety oderwane :( 5gr jako skala porównawcza.
Question
Ostoja
Znalezione na polu - to jest fragment bo w gornej czesci bylo wiec tylko niestety oderwane :( 5gr jako skala porównawcza.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.