Ostoja Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 Znalezione na polu - to jest fragment bo w gornej czesci bylo wiec tylko niestety oderwane :( 5gr jako skala porównawcza.
Ostoja Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 na granicy województw: mazowieckiego i lubelskiego w okolicach Stoczka Łukowskiego.
seroczyn Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 Witaj Ostoja Masz jeszcze coś ciekawego z pogranicza (województw)? lub bliżej...
pomsee Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 Może ten płomień (o ile to jest to) jest Austriacki. Pruskie były trochę inne. Widziałem gdzieś w całości ale nie mogę sobie teraz tego przypomnieć gdzie.
Ostoja Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 Seroczyn - mam ale swoja kolekcje upieci" zaprezentuje moze juz jutro w innym dziale. Zapraszam:)
Ostoja Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 Znalezione na polu - to jest fragment bo w gornej czesci bylo wiec tylko niestety oderwane :( 5gr jako skala porównawcza.
Pytanie
Ostoja
Znalezione na polu - to jest fragment bo w gornej czesci bylo wiec tylko niestety oderwane :( 5gr jako skala porównawcza.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.