Skocz do zawartości

ASG

Hitboy64

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mamy na forum pasjonatów ASG? ^^ Może by założyć drużynę??? ^^ Wpisujcie się, wpisujcie repliki jakie macie i miej więcej tereny gdzie ewentualnie byście mogli dojechać, może zrobimy kiedyś meczyk... :D
Napisano
Ciekawy pomysł na integrację :)
Ja biegam z Avtomat'em Kalashnikova.
Dostępnośc - Śląsk/Małopolska

Hitboy64 teraz Ty jako pomysłodawca pochwal się z czego strzelasz ;>
pozdro!
Napisano
Witam !

Ja tez sie strzelam: sprzet to SAR OFFIZIER i MP5 PDW.
planuje zakup jeszcze mp 40 AGM'a, bo skrecam w kierunku strzelanek o podlozu historycznym.

Dostepnosc: mazowsze.

Link do mazowieckich grup ASG: www.warrior.pl

Pozdrawiam !
Napisano
Specnaz Vitiaz-Skorpion . Wielkopolska,
strony
www.fst.udp.pl
http://specnaz.komputer.dt.pl/
fotki wyposażenia http://fidelasg.fotosik.pl/albumy/156266.html
Ak47 (składak) 390fps.
mundury:
rosyjski Flora" w obszyciach majora piech. zmech.
polski wz 98
kombinezon ukraiński w kamo stepowym
mundur rosyjskiego Specnazu Vitiaz"
kamizelka taktyczna Grad" i wiele innego szpeju ;-)
Napisano
na GG 8904340

---------------------

forum nie służy do handlu.

pozdro Hitboy64

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 16:15 02-12-2007
Napisano
Witam, ostatnio zapodałem temat na wmasg odnośnie przeprowadzenia manewrów historycznych na śląsku, odzew był tak wielki że prawie oniemiałem jako że nikt się nie zgłosił :D
odnośnie mojego sprzętu to powiem tylko że troszkę go jest i praktycznie co tydzień w użyciu.
  • 2 weeks later...
Napisano
Zawsze jest tak że jedne osoby przychodzą inne odchodzą (wymiekają najsłabsze ogniwa my ich nazywamy sezonowcami!!)
Zamiast kupować półśrodki proponuję coś firmowego!!
Anglicy mają dobre przysłowie a mianowicie ie stać mnie na tanie rzeczy"

Sztuką nie jest poddać się w połowie drogi gdy inni tak robią, myślę że nie zaznałeś po prostu prawdziwego AS!!!!
Napisano
za 400zł to nie jest 'dobry sprzęt' , aczkolwiek obecną zimę biegam z Ak marki cyma,i ani razu nie zamarzła gumka HU, bateria large daje komfort, a i na tyle upadków co zaliczylem - giwera sie trzyma.
na wiosne P&J FN Minimi Para albo WGC Custom M15A2 :))
pozdro!
Napisano
ale mi się nie rozwalił z przyczyn naturalnych tylko z głupoty kolegi. Zostawiłem go samego w pokoju z moim AK (też firmy cyma) a ten idiota próbował strzelać jak była ustawiona blokada. niestety nie tylko spust poszedł bo jakby tylko spust się rozwalił to z Bogiem sprawa bo mógł bym dorobić a takto...
Napisano
spust w 'cymach' to podobno koszmar w składaniu i rozkładaniu..
aczkolwiek nadrabiając umiejętnościami, broń wcale nie jest zła :)
jednak M-ki są poręczniejsze.. krótszy magazynek, rozsuwana kolba, możliwośc zamontowania sprzętu na szynach montażowych i trójpunktowe zawieszenie.
pozdro!
  • 1 month later...
Napisano
No ja niedawno zasmakowałem ASG :) No i bardzo mnie wciągnęło. Póki co strzelam z AK-74 Cymy, na początek wystarcza w 100%. Odłoży się pieniędzy to i pomyśli się nad czymś bardziej zaawansowanym. Ekipę też już mamy, chętną i gotową na strzelanki ;]

Dostępność: świętokrzyskie

Pozdrawiam
Napisano
co masz na myśli zwykły ???
Jeżeli chodzi ci o ten plastik który kosztuje od 9.99 do 15zł to szkoda twego czasu.
Jeżeli chodzi o MP40 Agm aeg który kosztuje od 350zł w górę to jak najbardziej można nim wymiatać
  • 1 year later...
Napisano
Witam.

Planuje zacząc zabawe w ASG. Wiec tak :

Nie chce kogoś podziurawić i nie chce zostać podziurawiony przez kogoś, niekoniecznie muszę ładować w kierunku kolegi 100 kulkami naraz.

Proszę o propozycje! Coś dobrego i w miarę taniego.

Dzieki.

Rozważam narazie to :

http://www.allegro.pl/item543656753_steyr_m8_najwiekszy_megamocny_elektryk_asg_aeg.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie