rudolf Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 Dawno nie bylem w lasku i po dlugiej przerwie taka niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 Godzina 5:50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Słabo sie znam , ale widze , że kieszonkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Piękny!!! Czy mi się wydaje czy jest w środku cały razem z cyferblatem i wskazówkami? Otwierałeś go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 Jest caly cyferblat i wskazówki godzina 5:50 znalazlem go w bardzo zasmieconym miejscu gdzie juz ktos kopal,ale whites XLT niczego nie przeoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 gdybyś go otwierał, to wrzuć fotkę jak wygląda od wewnątrz. Znalazłem kiedyś coś podobnego, tylko że samą obudowę, leżał sobie spokojnie pod drzewem troche porośnięty, w środku lasu przy starej aleji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 Nie widze powodu by go otwierac,chyba tylko po to by go zniszczyc.dla mnie wazne jest tylko to ze ujrzał swiatlo dzienne i dolaczyl do mojej kolekcji staroci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 No nie spodziewalem sie, calkiem łatwo dał sie otworzyc i co wazniejsze zamknąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 rudolf jaki znalazes powod zeby go otworzyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 21 Listopad 2007 Autor Share Napisano 21 Listopad 2007 Chcialem sprawdzic czy jest na baterie he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 ha ha, wiedziałem że go otworzy:))) Ciekawość zwyciężyła...Czy znajdzie się powód, żeby otworzyć go z przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 21 Listopad 2007 Autor Share Napisano 21 Listopad 2007 O nie świętoszku na przód na pewno mnie nie namówisz.Chociaż.........hmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 :) ...a podejrzewam że korci. ojj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 OTWIERAJ :) I koniecznie daj fotki. Smaruj zawiasy olejem i ostrożnie! Ja mojego francuza otwierałem dwa dni :) ale warto było. A gdzie dewizka? Może jeszcze tam leży? Piękne znalezisko. Gratulacje!...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 Przodu nie będę otwierał ,bo nie mam pojęcia jak sie za to zabrać a korci mnie strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 A jeszcze jedno CirrusCX co to dewizka? bylem jeszcze raz miejscu gdzie był zegarek ale nic tam nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Dewizka to łańcuszek do którego był przyczepiony zegarek. Zazwyczaj były to zwykłe łańcuszki. Na dole zobacz na co ja trafiłem. Piękne sreberko. Trochę się namęczyłem, żeby doprowadzić go do tego stanu, ale warto było. Szkoda, że nie miał wskazówek i szybki. A wyszedł w miejscu SOLIDNIE PRZETRZEPANYM przez poszukiwaczy. A jednak czekał tam na mnie :)Oto link:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=467127#467127...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 CirrusCX czym czyściłeś obudowę zegarka z tego linku? Wygląda świetnie, sam mam kilka takich kopert do czyszczenia, i zastanawiam się jak nie zniszczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Miniwiertareczka + miękka końcówka + pasta do zębów. Trzeba polerować aż do uzyskania zadowalającego efektu. W przypadku srebra nie będzie to chyba trudne. Na koniec można wypolerować płynem KIWI do złota i srebra. No i oliwką z oliwek posmarować zawiasy kopert. ...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Miniwiertareczka? Dobry patent, muszę przyznać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.