countryb Napisano 22 Luty 2009 Autor Share Napisano 22 Luty 2009 Witam, obiecane fotki klamerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 22 Luty 2009 Autor Share Napisano 22 Luty 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 22 Luty 2009 Autor Share Napisano 22 Luty 2009 Borsuk, dzieki za pokazanie Twojej klamerki, naprawde klimatyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 A moje ptaszysko wygląda tak. Widoczne duże ilości złocenia - brakuje mi do niego podkładuPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 Gutek daj rewers - do archiwum później sie przydaje - pamiętajcie diabeł tkwi w szczegółach :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Mam jeszcze taką blaszkę z przylepionym ptaszyskiem :) ale to inna bajkaPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Gutek- czytasz czasami co napiszą inni ?:):)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Czasem coś uda mi się przeczytać :) wklejam fotki które mam w swoim kompie a do domu mam bardzo daleko i jak wrócę to obiecuję że dostaniesz foto tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Rusek dorwał hj-ke ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Taki wyleciał z gniazdka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Ten nie mój ale chyba właściciel się nie obrazi :) Dobra nie będę wrzucał już takich ptaszków bo to wątek o przerobionych klamrach a nie o ptaszkach które odfrunęły z blaszek :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 no i obiecane foto od tyłu :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Po brutalnym usunięciu swastyki przez tyrolskiego rolnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Przerobiony komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Mała zagadka.Jak myślicie, jakiej czynności polowej(rolniczej) służył po przerobieniu ten pas?Znaleziony w Austrii.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Pewnie krowa nosiła taki ładny dzwoneczek na swojej szyi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 Trochę szkoda,że po przejściach, bo jak do tej pory jedyna. Guzior jest czysty, pasuje idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 To nie dzwoneczek, przedmiot jest drewniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 Witam, Czego to jeszcze ludzie nie posiadają. Dwie szwabskie przerobione, co prawda wolalbym oryginaly, ale te tez przygarne, nietypowe.Pozdrawiam darzdół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Te klamry są dużo więcej warte niż standardy WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Na pierwszy rzut oka ciężko znaleźć coś szczególnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Ale teraz wyraźnie widać cięcie, zapewne przy odcinaniu pasa bagnetem oberwało się i klamrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Już na pierwszy rzut oka coś mi w niej dziwnego się wydawało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.