huk 100 Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Paweł80 -no szkoda - żeby chociaż jeszcze druga połówka :( - a gdzie wyszła to już nie pytam –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Huk szukałem z godzine wokoło w nadzieji ,że jeszcze kawałek znajde i skleje ale lipa! Klamra wyszła w Biesach ale za cały dzień chodzenia mogłabyć choć połowa a nie taki ciuk hehee pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Paweł80, gratki, nawet taki ciuk to masakra zresztą dobrze o tym wiesz, to jeszcze brak tylko toporów? Ja bym mógł cały dzień chodzić za taki ciuk własnoręcznie wydarty glebie ;) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Widzę że ostatnio wysyp na blaszki z kulkami :) Tylko bez kuleczkiTeż się złościłem że nie ma kulki w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Jako że wiosna, to wioski, a wioski to najczesciej zniszczone klamerki. Tego roku dosc spory wysyp, ale bez jakichs powalajacych ciekawostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Dzis do poludnia m.in. taka carska piechota. Niestety wytarta do imentu. Wyzej wczesniejszy wykop jak z pod sztancy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Huk 100 są takie odmiany klamer mój kolega z wojska miał taki pasek,ja miełem ten zwyczajny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 Dzisiejsza znajdka, po odlamaniu uchwytu, proba dorobienia w epoce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 17 Maj 2008 Autor Share Napisano 17 Maj 2008 Dzisiejsze trafienie niestety kolegi Soli, ale warto zobaczyc.. Zwroccie uwage na austriacka, trafiona szrapnelem, olow zostal pod pasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 17 Maj 2008 Autor Share Napisano 17 Maj 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 17 Maj 2008 Autor Share Napisano 17 Maj 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 17 Maj 2008 Autor Share Napisano 17 Maj 2008 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 super trafienie -gratuluje i zazdroszcze !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 Countryb piękna, przekraczająca moje wyobrażanie z wcześniejszego opisu niewizualnego. Ekstremalnie rzadka.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 Taka klamra to coś wspaniałego na wystawkę. Daje wyobrażenie do czego służyły te wkurzające wszystkich poszukiwaczy kulki. Super trafienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 18 Maj 2008 Autor Share Napisano 18 Maj 2008 Jak wczoraj to i dzisiaj.. Jeden zlomek austrowegry + duze szczescie i duzy pech. Cynkowa klamra z nakladanym orlem, niestety bez orla. Dosc rzadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 18 Maj 2008 Autor Share Napisano 18 Maj 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Taka wycięta klamerka a-w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 a może ktoś kombinował i robił nakładanego orła :):)i może nie zdążył -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Świeża znajda z pozycji carskich - czyżby komuś się nudziło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Najnowsza znajda. Ciekawie rozwiązany problem z zaczepem pasa - przecięty na pół i zaklepany, prawdopodobnie kamieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Austriaczka ryśnięta odłamkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.