Skocz do zawartości

Przerobione klamry

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Huk szukałem z godzine wokoło w nadzieji ,że jeszcze kawałek znajde i skleje ale lipa! Klamra wyszła w Biesach ale za cały dzień chodzenia mogłabyć choć połowa a nie taki ciuk hehee pozdro!
Napisano
Paweł80, gratki, nawet taki ciuk to masakra zresztą dobrze o tym wiesz, to jeszcze brak tylko toporów? Ja bym mógł cały dzień chodzić za taki ciuk własnoręcznie wydarty glebie ;) pozdro!
Napisano

Widzę że ostatnio wysyp na blaszki z kulkami :) Tylko bez kuleczki
Też się złościłem że nie ma kulki w środku

• 2 months later...
Napisano

Jako że wiosna, to wioski, a wioski to najczesciej zniszczone klamerki. Tego roku dosc spory wysyp, ale bez jakichs powalajacych ciekawostek.

Napisano

Dzisiejsze trafienie niestety kolegi Soli, ale warto zobaczyc.. Zwroccie uwage na austriacka, trafiona szrapnelem, olow zostal pod pasem.

Napisano
Countryb piękna, przekraczająca moje wyobrażanie z wcześniejszego opisu niewizualnego. Ekstremalnie rzadka.
pozdr.
Napisano
Taka klamra to coś wspaniałego na wystawkę. Daje wyobrażenie do czego służyły te wkurzające wszystkich poszukiwaczy kulki. Super trafienie!
Napisano

Jak wczoraj to i dzisiaj.. Jeden zlomek austrowegry + duze szczescie i duzy pech. Cynkowa klamra z nakladanym orlem, niestety bez orla. Dosc rzadka

• 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie