Skocz do zawartości

michald ŁÓDŹ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano
@obert8
szklanki szrapnelowe to tylko kawałek rury z zaspawanym dnem i pierscieniem wiodacym ;>
nie wiedzialem ze to w Polsce nielegalne..
co innego zapalniki..
pozdro!
Napisano
ja nie o tym znam michala osobiscie nie chodzi mi o kielichy tylko o fanty jakie znajduje zreszta lazenia z wykrywka uczylem sie od niego jego wiedza na temat naszego regionu jest oszalamiajaca i to procentuje a kielichy w jego zbiorach to pikus pzdr wesolych swiat
  • 2 weeks later...
Napisano
Co do gapy to zgadza się że szpilka nie jest orginalna tylko dolutowana z kawałka drutu. Orginalna najprawdopodobniej odpadła jeszcze w epoce i dlatego orzełek wylądował w oborniku i ostatecznie na polu. Zdjęcie zamieszcze w najbliższym czasie.
  • 2 weeks later...
Napisano

dwie piramidki po prawej z kulek 1,5 mm (szrapneli 120mm)w ilości 364 po lewej z kulek 1,2mm (szrapneli 76mm) piramidka zbudowana z 455 kulek ale z boku dokładam kolejną ścianke i łącznie jest 474.

• 2 months later...
Napisano
mam HS3 i X terra 70

OnyX skąd wniosek że to kopia gapa została znaleziona na polu komu by się chciało fauszować taką drobnice gra nie warta świeczki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie