Yedyny Napisano 25 Październik 2007 Autor Napisano 25 Październik 2007 Wszystko ze starego miejsca.Dla mnie nie ma tam nic z militarki, ale moze ktos z Was cos o tym powie?Wykapalem tez jakies garnki emaliowane, czesci maszyny do szycia, odwazniki 1 i 2 kg.Dziwne miejsce, jakby zrzut czesci urzadzen domowych.
abcd Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Plakietka z orłem,Wartheland-Kraj Warty. http://pl.wikipedia.org/wiki/Kraj_Warty
Yedyny Napisano 25 Październik 2007 Autor Napisano 25 Październik 2007 Wszystko ze starego miejsca.Dla mnie nie ma tam nic z militarki, ale moze ktos z Was cos o tym powie?Wykapalem tez jakies garnki emaliowane, czesci maszyny do szycia, odwazniki 1 i 2 kg.Dziwne miejsce, jakby zrzut czesci urzadzen domowych.
Saper93 Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Witam!Ta ostania to jest przypinka? Bo moj kumpel takie coś znalazł i nie wie co to jest. A masz jeszcze jakieś informacje na temat tej przypinki? POzdrawiam
butchcassiddy Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Wydaje mi się, że na pierwszych trzech zdjęciach jest jakiś filtr. Może maska pgaz. albo przemysłowy. Czy w środku są jakieś włókna metalowe?
wolff Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 5,6,7 to chyba zamek do mg ale lepiej oczyścić i dopiero wstawiać foty bo lepiej widać:)pozdr.wolff
Pytanie
Yedyny
Wszystko ze starego miejsca.Dla mnie nie ma tam nic z militarki, ale moze ktos z Was cos o tym powie?Wykapalem tez jakies garnki emaliowane, czesci maszyny do szycia, odwazniki 1 i 2 kg.Dziwne miejsce, jakby zrzut czesci urzadzen domowych.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.