karpik Napisano 22 Październik 2007 Autor Napisano 22 Październik 2007 ... i nie tylko:)10 min takiej bezmyślnej rozrywki i jesteś jak nowo narodzony:))Podobno działa;)www.deviantart.com/view/14080073Pozdrawiam.
Hitboy64 Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Moderator też człowiek...Nie możemy dopuścić do całkowitego rozluźnienia obyczajów na tym forum... Zaglądają tu także dzieci... I ich rodzice... A rodzice powiedzą znajomym, znajomi znajomym, i potem się dziwą wszyscy dlaczego ludzie są do nas nastawieni negatywnie...Proszę wszelki skargi i zażalenia pisać na maila, tam wszystko sobie wyjaśnimy. Jestem odpowiedzialny za ten dział forum jak robi się dym to usuwam ale niektóre tematy są wręcz dymotwórcze :) A nie wszystko jestem w stanie wyłapać, ale na szczęście wszyscy sobie pomagamy i powiadamiamy o tym, że u kogoś na forum źle się dzieje. Jednak lepiej zapobiegać niż leczyć...Pozdrawiam Hitboy64
karpik Napisano 22 Październik 2007 Autor Napisano 22 Październik 2007 Wątek o którym mówimy miał być po prostu śmieszny i nie dziwi mnie zablokowanie po coraz cięższych" żartach.Chodzi mi tylko o to- Owszem to jest Hyde Park ale proszę byśmy ograniczali się do tematyki forum..."Założyłem wątek bo mnie i może jeszcze kogoś interesuje, czy to na serio napisane????
karpik Napisano 22 Październik 2007 Autor Napisano 22 Październik 2007 czyt. czy mamy zakaz kasztanienia??:))
Hitboy64 Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Dobra masz rację ale tamto też przekroczyło granice dobrego smaku...
karpik Napisano 22 Październik 2007 Autor Napisano 22 Październik 2007 Spoko, widać machanie plemnikami działa;))....bo co ja bym robił z wolnym czasem gdybym nie mógł ciupkę pokasztanić;)Pozdrawiam.
karpik Napisano 22 Październik 2007 Autor Napisano 22 Październik 2007 Dzięki za zrozumienie Hitboy64.Darz dołek.
huk 100 Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 A co przekroczyło granice dobrego smaku ? Czy mój link ?
woytas Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 jakie ja mam linki.. :>ale sam bym musial siebie zabanowac :>troszke luzu i smichu musi byc - a poczucie humorku to kazdy ma inne wiec jeden woli kiszona kapuste a drugi nie myte nogi...
huk 100 Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 tak masz racje - to niech go Hit odblokuje -a wytnie ten w którym gość idzie na czworaka -bo to faktycznie nie smaczne -ale to nie powód aby wycinać cały wątek -wystarczy poatrzeć na dół że większość wątków -nie ma nić wspólnego z harakterem Odrkywcy -a jakoś nie przeszkadza to Bocianowi brać wnich udział i nie blokować wątków .Co do kasztanienia na towarzyskim -to dlaczego nie ?tylko w granicach normy ! Odkrycia i odkrycia w końcu wszystkim może sie znudzić ! heheheh:):):)
sten Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Za ten Link z gosciem na czworaka ,to ja przepraszam. Wstawilem go ku przestrodze,azeby dzieci... i ich rodzice... ,ktorzy tu zagladaja, ujrzeli jakie sa skutki naduzycia alkoholu.Czuwaj
huk 100 Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 sten -teraz to już se odpuść dobra !-przez twoje głupoty to mi wątek zhcili :):)-pozdro
Hitboy64 Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 1. Moderator nie ma prawa odblokowywać zablokowanych wątków. Takie rzeczy to tylko u admina :) czyli wodza moderatorów, pana Bociana :)2. Nie zablokowałem go (tematu) dla tego że nie ma nic wspólnego z tematyką forum (napisałem tak, ale to była moja pomyłka, [też jestem człowiekiem i czasami mam zabitą głowę różnymi sprawami] potem to sprostowałem)3. Pierwszy filmik (huk 100) nie jest aż taki jaskrawy więc nie pozostał wycięty, ale jednak sam temat został zablokowany i niech sobie idzie na dno by nie prowokować kolejnych takich sytuacji.4. Nigdy nie będziemy w stanie tak segregować tematów które usuwać a które nie by wszyscy byli zadowoleni. Jedni będą chcieli by taki temat był i się rozwijał a inni będą krzyczeć na mnie bym usunął bo głupie... Dlatego go zamknąłem by on gdzieś tam sobie był gdyby go ktoś szukał :) Tak więc my moderatorzy nie mamy ładnej instrukcji, czy szablonu, co i jak usuwać lub wycinać bo po prostu nie można przewidzieć co nowego wymyślicie :)pozdro Hitboy64
pokemon Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Podczas mojej chwilowej nieobecności widzę niezłe kasztanienie mi uciekło, ale powiem tylko tyle:Hitboy64 jest od was starszy stopniem, więc ma rację! To punkt 1 naszego Regulaminu :)))
Hitboy64 Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Ta... W końcu meldowałem się pierwszego września :)
huk 100 Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 pokemon wiesz jak to się nazywa heheheh:):)-pozdrawiam
karpik Napisano 25 Październik 2007 Autor Napisano 25 Październik 2007 Hitboy64 jest od was starszy stopniem, więc ma rację"Jak to od was? Stopień posiadam ten sam więc miałem prawo zapytać. A w sumie regulamin jest po to....;)Pozdro:)
pokemon Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 karpik- to niezgodne z 1 punktem naszego Regulaminu!Jestem od Ciebie starszy stopniem :) ! Jak masz wątpliwości, to patrz punkt 2!He,he,he :)))))))))))))
karpik Napisano 26 Październik 2007 Autor Napisano 26 Październik 2007 Nie było w rozkazach, że kol. Hit awansował, więc stopień posiada ten sam co mła:))) Pan Kapsel może awansować siebie i członków oddziału dopiero 1.09.2008r- to 3 punkt regulaminu. O degradacji pogadamy później:)))
pokemon Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Dokładnie kolego karpik, więc........więc kwestionujesz mój rozkaz, że Hitboy64 ma rację? :)))))))))))))))PS. Faktycznie, jesteście ówni stopniem" ale jak słusznie zauważyłeś- ja jestem kapsel :)))))))))
pokemon Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 No! Mówi się- tak jest! :)))Cieszę się, że obeszło się bez drugiego punktu naszego Regulaminu :)))
Hitboy64 Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 Nie... Obrażać też nie... Wyśmiewać także... Jakieś aluzje do zwłok i szczątków też raczej nie... (to bardzo drażliwy temat jest, od razu pojawiają się określenia typu hiena" tak więc proszę się powstrzymywać, no chyba że będzie chodzić o fachowe ekshumacje...) reszta jest w regulaminie na górze :)
danieloff Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Szkoda tylko, że (jeżeli to prawda) ciekawe i wartościowe znaleziska wpadają w ręce takiego [...]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.