okejos Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 napewno to bedzie piknik historyczny - jak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 eeeeeee, okejos, wiesz jak ćwierkają jaskółki to nie wiadomo czy piknik będzie. Skąd inąd szkoda jakby go nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 najwyżej znowy zrobie ;_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Już kuferek stoi zrychtowany" na Tomaszów jak i chyba wiekszośc mojej grupy SGO Narew..:)Viva kumulacyjne na T-34! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Ostatni weekend kwietnia 2008: WALKI ODWODOWEJ ARMII PRUSY" W REJONIE PRZEDMOŚCIA MACIEJOWICKIEGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Mam do Was prośbę, czy móglibyście mi podać dane Waszych imprez zgodnie z kalendariu:http://poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=9281939 - II Rekonstrukcja 'Łowicz 2008'Łowicz 10-12.10.2008strona www organizatorae-mail: dobroni@hot.pltel. 510 161 510, fax: 0-22 669 36 18Organizatorzy: Fundacja Polonia Militaris, Fundacja Wojskowości Polskiej, Miasto ŁowiczOrganizator wykonawczy: GRH 10 p.p.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Piknik Historyczny będzie na pewno, rozwieję Wasze wątpliwości;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 6-7 czerwca 2 zlot GRH w Parczewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Apropos planowanego Przedmościa Maciejowickiego 2008 -nasza strona wwwhttp://www.grhkozienice.org/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 W kalendarium mamy już 35 imprez: http://poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Plakat jest zbyt optymistyczny - wszyscy będą myśleć, ze jak pójdą to zobaczą w akcji Tygrysa i Panterę -A tu co najwyżej T-34 i SdKfz 251 i OT 810 i zawód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Wszystko od tego miejsca w dół nadawało się do kosza i tam się znalazło. excuse moi Jazlowiak, że równierz Twoje wezwanie do pokoju, ale byłoby wyrwane z kontekstu. Natomiast Panowie: mowglyn, akagi i robo01 czujcie się ostrzeżeni ogólnie rzecz ujmując za wzięcie udzialu w tym incydencie, weterani są poważani, zapraszani na akademie dla młodzieży, sadzani w pierwszym rzędzie, ale... czasy wicie, rozumicie towarzyszu" już minęły i karteczkę mozna zalatwić" sobie tylko nie stosując się do regulaminu, pisząc androny lub tym podobnie. mlodsi użytkownicy, bardzo proszę aby powstrzymali gorące głowy, jak już pisałem wielokrotnie w danym wątku tylko!!!! na temat. Tutaj chcemy czytać o planowanych imprezach reko, są inne miedia gdzie możecie pogadać o przeszłych. to tyle ode mnie i Pax między chrześcijany" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 :))))))))))))))))))))))))))))) weterani są poważani, zapraszani na akademie dla młodzieży, sadzani w pierwszym rzędzie, ale... czasy "wicie, rozumicie towarzyszu już minęły i karteczkę mozna "zalatwić sobie tylko nie stosując się do regulaminu" Rysiu, chcesz karteczkę? Żartowałem:))))))))Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 :]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Jacku!!!! dobry żart tynfa wart (jaki jest dziś średni kurs tynfa?)Tobie również Wesołych Świąt - duuużo fantastycznych pancerek od Mikołaja, Santa Clausa, Dziadka Mroza czy jak tam jeszcze ten sympatyczny gostek się nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 spoko acer cos sie moze da zobaczyc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 1 Tymf= ok. 100zł (w zależności od stanu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 o cholera, tak to tego nie przeliczałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.