okejos Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 napewno to bedzie piknik historyczny - jak bedzie
akagi Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 eeeeeee, okejos, wiesz jak ćwierkają jaskółki to nie wiadomo czy piknik będzie. Skąd inąd szkoda jakby go nie było.
Klemens Forel Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 Już kuferek stoi zrychtowany" na Tomaszów jak i chyba wiekszośc mojej grupy SGO Narew..:)Viva kumulacyjne na T-34!
bestler Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Ostatni weekend kwietnia 2008: WALKI ODWODOWEJ ARMII PRUSY" W REJONIE PRZEDMOŚCIA MACIEJOWICKIEGO.
jazlowiak Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Mam do Was prośbę, czy móglibyście mi podać dane Waszych imprez zgodnie z kalendariu:http://poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=9281939 - II Rekonstrukcja 'Łowicz 2008'Łowicz 10-12.10.2008strona www organizatorae-mail: dobroni@hot.pltel. 510 161 510, fax: 0-22 669 36 18Organizatorzy: Fundacja Polonia Militaris, Fundacja Wojskowości Polskiej, Miasto ŁowiczOrganizator wykonawczy: GRH 10 p.p.Paweł
Campus Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Piknik Historyczny będzie na pewno, rozwieję Wasze wątpliwości;-)
bestler Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Apropos planowanego Przedmościa Maciejowickiego 2008 -nasza strona wwwhttp://www.grhkozienice.org/ Pozdrawiam
jazlowiak Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 W kalendarium mamy już 35 imprez: http://poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=928
acer Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 Plakat jest zbyt optymistyczny - wszyscy będą myśleć, ze jak pójdą to zobaczą w akcji Tygrysa i Panterę -A tu co najwyżej T-34 i SdKfz 251 i OT 810 i zawód...
Dunczyk Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 Wszystko od tego miejsca w dół nadawało się do kosza i tam się znalazło. excuse moi Jazlowiak, że równierz Twoje wezwanie do pokoju, ale byłoby wyrwane z kontekstu. Natomiast Panowie: mowglyn, akagi i robo01 czujcie się ostrzeżeni ogólnie rzecz ujmując za wzięcie udzialu w tym incydencie, weterani są poważani, zapraszani na akademie dla młodzieży, sadzani w pierwszym rzędzie, ale... czasy wicie, rozumicie towarzyszu" już minęły i karteczkę mozna zalatwić" sobie tylko nie stosując się do regulaminu, pisząc androny lub tym podobnie. mlodsi użytkownicy, bardzo proszę aby powstrzymali gorące głowy, jak już pisałem wielokrotnie w danym wątku tylko!!!! na temat. Tutaj chcemy czytać o planowanych imprezach reko, są inne miedia gdzie możecie pogadać o przeszłych. to tyle ode mnie i Pax między chrześcijany"
akagi Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 :))))))))))))))))))))))))))))) weterani są poważani, zapraszani na akademie dla młodzieży, sadzani w pierwszym rzędzie, ale... czasy "wicie, rozumicie towarzyszu już minęły i karteczkę mozna "zalatwić sobie tylko nie stosując się do regulaminu" Rysiu, chcesz karteczkę? Żartowałem:))))))))Wesołych Świąt
Dunczyk Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 :]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Jacku!!!! dobry żart tynfa wart (jaki jest dziś średni kurs tynfa?)Tobie również Wesołych Świąt - duuużo fantastycznych pancerek od Mikołaja, Santa Clausa, Dziadka Mroza czy jak tam jeszcze ten sympatyczny gostek się nazywa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.