Skocz do zawartości

Planowane Rekonstrukcje Historyczne na rok 2008

wolff

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Mam do Was prośbę, czy móglibyście mi podać dane Waszych imprez zgodnie z kalendariu:

http://poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=928

1939 - II Rekonstrukcja 'Łowicz 2008'
Łowicz 10-12.10.2008
strona www organizatora
e-mail: dobroni@hot.pl
tel. 510 161 510, fax: 0-22 669 36 18
Organizatorzy: Fundacja Polonia Militaris, Fundacja Wojskowości Polskiej, Miasto Łowicz
Organizator wykonawczy: GRH 10 p.p.

Paweł

Wszystko od tego miejsca w dół nadawało się do kosza i tam się znalazło. excuse moi Jazlowiak, że równierz Twoje wezwanie do pokoju, ale byłoby wyrwane z kontekstu. Natomiast Panowie: mowglyn, akagi i robo01 czujcie się ostrzeżeni ogólnie rzecz ujmując za wzięcie udzialu w tym incydencie, weterani są poważani, zapraszani na akademie dla młodzieży, sadzani w pierwszym rzędzie, ale... czasy wicie, rozumicie towarzyszu" już minęły i karteczkę mozna zalatwić" sobie tylko nie stosując się do regulaminu, pisząc androny lub tym podobnie. mlodsi użytkownicy, bardzo proszę aby powstrzymali gorące głowy, jak już pisałem wielokrotnie w danym wątku tylko!!!! na temat. Tutaj chcemy czytać o planowanych imprezach reko, są inne miedia gdzie możecie pogadać o przeszłych. to tyle ode mnie i Pax między chrześcijany"

:)))))))))))))))))))))))))))))
weterani są poważani, zapraszani na akademie dla młodzieży, sadzani w pierwszym rzędzie, ale... czasy "wicie, rozumicie towarzyszu już minęły i karteczkę mozna "zalatwić sobie tylko nie stosując się do regulaminu"

Rysiu, chcesz karteczkę?

Żartowałem:))))))))

Wesołych Świąt

:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Jacku!!!! dobry żart tynfa wart (jaki jest dziś średni kurs tynfa?)
Tobie również Wesołych Świąt - duuużo fantastycznych pancerek od Mikołaja, Santa Clausa, Dziadka Mroza czy jak tam jeszcze ten sympatyczny gostek się nazywa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie