Skocz do zawartości

Dziwna sprawa...

martian.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zamieszczone na forum w tym samym czasie dwa wątki, jeden na identyfikacji", a drugi w aszych odkryciach", o tych samych rzeczach mają różne oglądalności. Na odkryciach" ok 1500, a na identyfikacji" coś ok 300.
Ta dziwna dysproporcja nasuwa wrażenie, że na identyfikacji", (co niektórzy) oglądają tylko odpowiedzi na własne pytania .
Zastosujmy zasadę, że chcemy pomóc innym. Nieraz mała sugestia, poszperanie w necie pomoże nie tylko innym ale i samemu sobie w zdobywaniu wiedzy.
Pozdrawiam
Napisano
Kto chce pomagać/uczyć się, to zagląda do identyfikacji" i monety", bo tam ciekawsze(rzadziej spotykane) fanty trafiają z odkryć".

Nasze odkrycia" -to nie dział do id.
Czasami zapytać, przy okazji, o jakiś fancik ze zdobyczy można;), ale nie tak, że wrzucasz fotkę w odkryciach i chesz identyfikacji każdego fantu, co się zdarza.
Pozdrawiam.
Napisano
Dla mnie Identyfikacja" jest najciekawszym forum zawsze można coś dowiedzieć się ciekawego z różnych dziedzin a i pochwalić się wiedzą ;)
Napisano
Dział 'Identyfikacja' bardzo wiele uczy :)
jest wiele rzeczy których pochodzenie ciężko sobie wyobrazic, a jednak zawsze (w większości przypadków) znajduje się ktoś kto je rozpozna.
Da się zaobserowac regułę, iż większośc użytkowników dogląda wątków w których brało udział, bądź własnych tematów, zarówno w 'identyfikacji' jak i w reszcie działów.
Ja osobiście wyznaję zasadę pomocy na ile jest to możliwe, sam otrzymałem jej sporo i chętnie pomogę jeżeli tylko cokolwiek wiem na temat danego przedmiotu.

Pamiętajmy że czasem wspólnie nauczymy się więcej niż na własną rękę.
pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie