Skocz do zawartości

Dzisiejsze 3,5 godziny ciężkiej orki...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...
Napisano

Wczoraj ponownie na carskie pozycje do lasów... Jednak nie szło chodzić... Komary całe tabuny, nawet w oczy wpadały i do japy...;) Więc chciał nie chciał trzeba było miejscówkę zmienić... Komarów nie było a monetki leżały od siebie kilkanaście centymetrów...

Napisano
czesc, mam pytanko a ten czarny guziczek to jakich wojsk? znalazlem tez taki ostatnio i nie wiem czyj on jest
Napisano
Ale tan bagnet wygląda jak prosto z fabryki ! to że idzie wyciągać fanty w bdb stanach to ja wiem nie trzeba mnie przekonywać,no dobra nie będę się spierał ;)
Napisano
Żeby nie było, że tylko tak pięknie to na tej miejscówce to strasznie trzeba uważać bo wiele fantów wychodzi w stanach lepszych niż fabryczne;) Trzeba też głęboko kopać..... w portfelu;)
Pozdro
Warto zajrzeć do Spały na następny jarmark. Cacuszek i pięknych rzeczy mnóstwo...
Napisano
Żebyś ty sid mógł nabić posty i wykazać się inteligencją;) A nawet byś mógł komuś zarzucić łgarstwo a nawet pieprzenie. Tylko nie wiem gdzie je widzisz?
A na poważnie to żartem reklamę okolicy w której mieszkam zrobiłem... Może parę osób przeczytało i odwiedzi te strony...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie