Martian Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Nie manierka tylko menażka... i takie cudo, czyli świecznik bo resztki świeczki w środku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 to scyzor czy brzytwa?brzytwa by bardziej pasowała w te czasy.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 Majcher z mosiężnym okuciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Wczoraj ponownie na carskie pozycje do lasów... Jednak nie szło chodzić... Komary całe tabuny, nawet w oczy wpadały i do japy...;) Więc chciał nie chciał trzeba było miejscówkę zmienić... Komarów nie było a monetki leżały od siebie kilkanaście centymetrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 czesc, mam pytanko a ten czarny guziczek to jakich wojsk? znalazlem tez taki ostatnio i nie wiem czyj on jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 A to leżało dosłownie 50 metrów od monetek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 No bez jaj że w takim ładnym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Na tej miejscówce trafiają sie nawet lepsze stany.... Na niebiesko bagnet. Na czerwono- małe - monetki...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Ale tan bagnet wygląda jak prosto z fabryki ! to że idzie wyciągać fanty w bdb stanach to ja wiem nie trzeba mnie przekonywać,no dobra nie będę się spierał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 A szczególnie w drugą niedzielę miesiąca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Jak dla mnie ten bagnet na 100% nie został wykopany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 nigdy nie zrozumiem co ludzi zmusza do takiego łgania prosto w oczy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Diabeł kusi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Mało domyślni jesteście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Żeby nie było, że tylko tak pięknie to na tej miejscówce to strasznie trzeba uważać bo wiele fantów wychodzi w stanach lepszych niż fabryczne;) Trzeba też głęboko kopać..... w portfelu;)PozdroWarto zajrzeć do Spały na następny jarmark. Cacuszek i pięknych rzeczy mnóstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 no to powiedz od razu ze kupiłes okazyjnie na bazarku w spale i nie wiem po co to całe pieprzenie o lasach i kmarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Żebyś ty sid mógł nabić posty i wykazać się inteligencją;) A nawet byś mógł komuś zarzucić łgarstwo a nawet pieprzenie. Tylko nie wiem gdzie je widzisz? A na poważnie to żartem reklamę okolicy w której mieszkam zrobiłem... Może parę osób przeczytało i odwiedzi te strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Ja już je odwiedziłem-na google earth :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aris12 Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Darmowa reklama:http://www.spala.pl/imprezy/jarmark/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.