stawar Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Napisano 26 Wrzesień 2007 Widzieliście TO ? Komentarz chyba zbędny...Oprócz stwierdzenia, że autor artykułu zdaje się przeoczył mały drobiazg...
stawar Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Napisano 26 Wrzesień 2007 Nie wkleiłem linka:http://muzyka.interia.pl/pop/news/polska-podbila-afganistan,982754,50
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Największą furorę zrobiły nagrania Dody, Stachursky'ego i grupy Perfect" - bez komentarza :)To nasi tam takie czapeczki mają?
jacenty2004 Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Pismaków powinno się wieszać za jaja za takie przekręcanie faktów pod publiczkę !
tm/39 Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Szczególnie tytuł jak zawsze chwytliwy ( czyt.dobrze sprzedający się ).Dobrze ,że część z nas jeszcze myśli !!!Pozdrawiam.
Dunczyk Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Co to ma wspólnego z rekonstrukcjami historycznymi?
jacenty2004 Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 tylko tyle ,że to są zdjęcia z programu TVP ...Doda z rekonstruktorami którzy grali w Tajemnicy twierdzy szyfrów" ,a pismaki zdjęcie obrobili dodali komentarz i już jest sensacja :)
leon wallonien Napisano 27 Wrzesień 2007 Napisano 27 Wrzesień 2007 Wiadomo jak było-maja z tego kase i plusy u redaktora naczelnego kosztem innych ludzi.Najgorsze jest to ze pewni panowie na forum maja satysfakcje zamieszczajac takie fotki..no jasne-/nic tak nie cieszy jak porazka kolegów/Kazdy wie ze Pomerania to wzór do nasladowania-wiec moze zazdrosc?Oczywiscie nie czepiam sie kolegi stawar-bardziej mi chodzi o panow z innych postów jak np.tekaes.Powinni bardziej popracowac nad swoim wizerunkiem rekonstruktora a nie zajmowac sie plotami na forum-WIECEJ CZYNÓW MNIEJ PISANIA BZDUR.Przepraszam jak kogos uraziłem.Pozdrawiam!!!!Leszek SzrejderGRH.Reichshof 1944
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.