Skocz do zawartości

Ostatni słoneczny wypad w Biesy ?

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że wątek zrobił się już długi a zarazem nudny więc pora go powoli kończyć hehehehe ale może coś jeszcze wrzucę może jutro ? Jakoś tak mi się klaruje że chyba tam znowu pojadę w październiku –ale nie zapeszam -pozdro

• Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Oj Huk... ozwaliłeś" mnie fantami z autobusu. Wiem o tym wraku od dawna, kiedyś był odwiedzany przez ludzi zbierających zabytkowe autobusy, ale oni jak widać nie interesują się motocyklami.
W wątku http://syrena.nekla.pl/forum/viewtopic.php?t=560&postdays=0&postorder=asc&start=0 znajdziesz jego fotkę.
Hm... takie klamoty były na wyciągnięcie ręki...
A z drugiej strony to dobrze, że byłeś tam przed złomiarzami i uratowałeś fanty przed hutą. Znam przypadek (też z tych terenów), że kilkaset kg zabytkowych części motocyklowych poszło w fundament jako zbrojenie. Mogę pokazać który to dom :/

Myślę, że to byli właśnie goście, którzy remontują Sana. Jakbyś gdzieś gdzieś jeszcze widział wrak zabytkowego autobusu to będę wdzięczny za info. A tak w ogóle to szukam części do polskich przedwojennych ciężarówek. Życzę kolejnych udanych wyjazdów.

• 4 months later...

Dzisiaj dopiero miałem chwile czasu zająć się bagnetami z tej wyprawy udało mi się doprowadzić do ładu dwa Manlichery ( i tego Mauzera 98 z ostatniego wątku) - na zdjęciu wyżej tam gdzie jest ich 7 -to ten drugi i trzeci -pozdro

w podoficerskim i tym w środku udało sie nawet uruchomić zamki -podoficerski najprawdopodobniej został utracony w czasie walki na bagnety o czym może świadczyć rozerwane oczko " -pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie