huk 100 Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Widzę że wątek zrobił się już długi a zarazem nudny więc pora go powoli kończyć hehehehe ale może coś jeszcze wrzucę może jutro ? Jakoś tak mi się klaruje że chyba tam znowu pojadę w październiku –ale nie zapeszam -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Huk i co zabierasz te szczątki ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2007 małe charakterystyczne elementy tak -a ta reszta to tam tak sobie po cichutku leży -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 To jak huku, kiedy wkleisz to coś, czego jeszcze nigdy nie trafiłeś, a teraz Ci się udało? A fanty fajne, tylko pogratulować.Pozdrowieniaszczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 No dobra .jest jeszcze parę fantów –ale już daje z tego wypadu ten co mnie najbardziej kręci osobiście – częściowo wypukły a czesiowo wybity –licznyj znak- jest sporych rozmiarów -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Oj Huk... ozwaliłeś" mnie fantami z autobusu. Wiem o tym wraku od dawna, kiedyś był odwiedzany przez ludzi zbierających zabytkowe autobusy, ale oni jak widać nie interesują się motocyklami. W wątku http://syrena.nekla.pl/forum/viewtopic.php?t=560&postdays=0&postorder=asc&start=0 znajdziesz jego fotkę. Hm... takie klamoty były na wyciągnięcie ręki...A z drugiej strony to dobrze, że byłeś tam przed złomiarzami i uratowałeś fanty przed hutą. Znam przypadek (też z tych terenów), że kilkaset kg zabytkowych części motocyklowych poszło w fundament jako zbrojenie. Mogę pokazać który to dom :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 pająk -Starsza pani mówiła mi iż wcześniej przede mną było paru gości –pozwoliła im odkręcić co chcieli całą biżuterię dlaczego nie zauważyli owych fantów –nie wiem ?-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 z tego co planuje starsza pani -to auto ma być pociete na złom -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Myślę, że to byli właśnie goście, którzy remontują Sana. Jakbyś gdzieś gdzieś jeszcze widział wrak zabytkowego autobusu to będę wdzięczny za info. A tak w ogóle to szukam części do polskich przedwojennych ciężarówek. Życzę kolejnych udanych wyjazdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazyiwan Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Huk a ta ostatnia fotka to co to jest bo ja mało kapliwy jestemPozdr Iwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 a powiem ci Iwan że to licznyj znak :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 tu masz więcej -pozdro http://www.odkrywca.pl/prosze-o-id-licznyj-znak,517694.html#517694 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Październik 2007 Autor Share Napisano 4 Październik 2007 zapomniałem wkleić -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Październik 2007 Autor Share Napisano 4 Październik 2007 :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 Dzisiaj dopiero miałem chwile czasu zająć się bagnetami z tej wyprawy udało mi się doprowadzić do ładu dwa Manlichery ( i tego Mauzera 98 z ostatniego wątku) - na zdjęciu wyżej tam gdzie jest ich 7 -to ten drugi i trzeci -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 w tym nawet dał się rozruszać zamek -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 a ja mam pytanie od czego są te nóżki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 U nas ostatnie są pierwszymi, a pierwsze ostatnimi, wszak ten typ smursa borsuka wspomaganego ukwiówką" węszy przez cały rok :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 dla ja20-http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Machine_gun_DP_MON.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 cis -to jakiś Bies albo Czad z ogonem !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 dzisiaj na warsztat poszła następna trójka ze starych zapasów :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 i po :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 w podoficerskim i tym w środku udało sie nawet uruchomić zamki -podoficerski najprawdopodobniej został utracony w czasie walki na bagnety o czym może świadczyć rozerwane oczko " -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 Fajne sztuki, a widzę,że nieżalujesz spalonego oleju;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.