okejos Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 przygotowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 rodacy!!! do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 wyżera na 102!!!!! ale znowu za mało kompotu .... :DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Wygląda jak prowizoryczny obóz jeniecki albo areszt dla dekowników/dezerterów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 jak ja sie nazywam??? gdzie ja jestem ????było ostro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 kolego acer wojsko spi tam gdzie ciepło i sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Okejos, ty podstępna reakcyjna ......., pokazałeś wszystkim jak było od kuchni, i teraz Ostermann będzie miał co krytykować. A na dodatek zaraz zarząda od Burmistrza sprawozdania finansowego.......No widzisz co narobiłeś?pozdrawiam :)))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 o widzisz, juz krytykuje w wątku o Bzurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do Broni! Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 ładny album zdjęć:http://www.zdjecia.lowicz.com/dlawszystkich/2007-bzura39/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_101 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Polecam galerię Kingi Gołębiewskiejhttp://www.photo.reenacting.eu/v/AD1918_IIWS/lowicz07/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 I myślę, że ważna informacja dla wszystkich - Ponownie zapraszamy do Łowicza w 2008 roku. Taką decyzję podjęły władze miasta wspólnie z nami, także mamy nadzieję, że ponownie będzie miło nam was gościć. Daty jeszcze nie znam, ale jak tylko bedzie coś wiadomo to powiem. pozdrawiamJaH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 A dzięki wielkie, dzięki, szacuneczek , już dziś zgłaszam swoją gotowość bojową :-)pozdrawiam uben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Żołnierz i dziatwa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 ... publicznosc na moscie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 ... publicznosc na wale ... pare" osob bylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leowawa Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 http://picasaweb.google.pl/bartoniu1973/OwiczRekonstrukcjaorazhttp://foto.onet.pl/5t9ww,u.html Osobiscie uważam, że była to jedna z najlepszych inscenizacji w jakiej brałem udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 dwa duuuze plusy1. w koncu polacy i niemcy gineli" i to z sensem. tzn jak widział ze do niego sie strzela a sma nie zdązył pierwszy to padał. Tak było w sobote i tak w niedziele. sam załatwiłem obsługe rkm-u w okopie z czołzunia. gratulacje panowie. 2. po wejsciu na plac widzów rekonstruktorzy posiwcili im mase czasu opowiadając i tłumacząc co i po co. itd. i to nie zaleznie czy pytajacym był dzieciak czy osoba dorosła.. to tez pokazuje pewna klase ludzi.pzdr.ps Kuba latałes kiedys na benzynie z cukrem ???:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Oho! widzę że nastepnym razem polecę... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enfield Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 A tu cała ekipa z II/18 pp wspierajaca GRH Obywatele Miasta ŁOwicz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enfield Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 oto fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 A ja mam taką mała prywatę:)Czy znalzał może ktoś po sobotnich uroczystościach 7AA - aluminiowy kubeczek z uszkiem, dosyć pogniecony. Okazał sie, że jest większą łajzą niż ja ;) i nie powrócił do domciu. Ma on jedynie walor sentymentalny, jeślim ktos na niego trafi, prosze o kontakt. PozdrawiamFunky_OWall-CYTADELA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do Broni! Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 http://arkona1.blox.pl/2007/10/Lowicz-1939.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do Broni! Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/lowicz_w_ogniu_walk_w_1939_roku_47282.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
random Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/lowicz_w_ogniu_walk_w_1939_r_czyli_zywa_lekcja_historii_46939.html - no panowie organizatorzy - LIPA! A gdzie obiecany P-11 zrzucający ulotki? :DPrzypomniało mi się, jak w jednej z lokalnych gazet przeczytałem po Bzurze 2007", że atrakcją był atak na bagnety i użyty w rekonstrukcji czołg 7TP ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 o kurde, no tak, P-11 nie było, Przyczyn pewnie było wiele: brak Toytoya dla pilota, za droga scenografia, srodki finansowe zdefrudowane na Mercedesa dla Jazlowiaka, broń strzelająca do p-11 była płatna, niezapewniliśmy pirotechniki do samolotu (tylko dymił, a miał wybuchnąć) i ogólnie bałagan na miejscuprzepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.