PG Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Zależy o jakie okolice tych miast ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawron Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 np.gołaszyn, łukowo , kowanowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 I zależy czego szukasz, ten region znamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawron Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 i jak fanty wyszło coś ciekawego ??? mam od wczoraj ace 250 ... może będę mógł sie kiedyś podłączyć do wspólnego kopania ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Jasne, nigdy nie odmawiamy :) Jakby co, pisz do mnie na priv (pgrzybowski44@wp.pl). Skąd jesteś Gawron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Na jutro jeszcze nie mam rozplanowanego dnia - pogoda powinna być, w przeciwieństwie do Niedzieli. Może dam radę, gdzieś wyskoczyć w okolicach południa.A teraz spadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawron Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 ja jestem z obornik , jutro troszkę pośmigam z garrettm muszę go poznać, bo to moja pierwsza wykrywka . Na pewno się odezwę na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 W niedzielę mały rekonesansik z Sv udany, choć niezbyt owocny: trojak SAP, 1 pfenninge (360 einen thaler) 1865 i 10 pfenning 1941 (cynkówka w stanie agonalnym) :)Ciekawe co tam u reszty? Wygrzebali coś gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 A wszystko przez ten śnieg z deszczem...Gratuluję ładnego trojaka - że też mnie nie skusiło by iść tą ścieżka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Hehehe dzięki :) Ty za to znów sreberko" mi wykosiłeś, na tego pruskiego trojaczka chyba polowałeś od jakiegoś czasu?Reszta coś cicho siedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 A ja w sobotę nakopałem trochę tego co zwykle, a niedzielę stwierdziłem, że kopanie ma być przyjemnością a nie karą, więc zostałem w domu :)Swoją drogą - ciekawe jak krzajdy się mają... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Kamdrum, myślisz o aszej przeprawie"? Dawno już tam nie byliśmy, ale pewnie na wiosnę znów ruszymy całą ekipą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Przeprawa to raz, a miejsce, gdzie byliśmy w lecie z tobą i SV, to dwa (złom leżacy na drodze pewnie wam odswieży pamięć ;) ). Jak zapewne pamiętacie, na polu chaszcze sięgały wtedy pewnie z 1,5m, a SV stwierdził, że przez zimę to wszystko zgnije.Pożyjemy, zobaczymy... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Kamdrum, właśnie... jeśli myślimy o tym samym miejscu to tam sam złom będzie :)Jak tylko pogoda dopisze, to są o wiele ciekawsze miejsca, po których możnaby jeszcze pośmigać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Ciekawszych miejsc (jeśli chodzi o militarkę)jest pewnie masa, ale niestety nie w naszych rewirach... U nas to już nawet z łuskami się robi biednie :( ;) Myślę natomiast intensywnie o północno-zachodniej Polsce, bo z tego co wiem, tam wciąż jeszcze trafiają się fajne rzeczy. Przy czym Piłę można by (przy uprzejmości gospodarza oczywiście ;) ) potraktować jako bazę wypadową w tamten rejon. Co myśli kolega PG :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Kamdrum, znasz odpowiedź :) Spox, nie widzę problemu! Mam też jeszcze jedno miejsce z noclegiem (co prawda już bez takich wygód :)) na bazę wypadową! Niedaleko stamtąd w okolice Człopy, Dobiegniewa, Drezdenka... a więc też ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Coście tak wszyscy ucichli? Wygląda jakby miało się ocieplić, może na weekend gdzieś wypadzik uda się zaplanować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Ja najadę Brandenburów:)Nie będę więc mógł Wam towarzyszyć, a szkoda bo PG z nową wykrywką pewnie wyruszy. Ciekawy jestem jak będzie się sprawować...Pisałem wczoraj sms do Axmanna z prośbą o mapę- brak odzewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Hehehe :) Niop szkoda, że jedziesz ale pewnie jak zwykle fajne fanciki z obcych landów przywieziesz! Też zastanawiałem się czy przypadkiem w swoje landy jeszcze się nie wybrać... ale zobaczymy :) No, ba - pewnie że z ową miłością" - do piątku powinna być już u mnie (właściwie już od dziś się niecierpliwię) :)Może Axmann zrezygnował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 28 Listopad 2007 Autor Share Napisano 28 Listopad 2007 widzę że w ekipie szykuje się wielka wymiana sprzętu:) muszę przyznać że i ja myślę o jakimś nowym wymiataczu ale to dopiero na wiosnę :):) w ostatnie dwie niedziele siedziałem w domu wiec może w tym tygodniu uda mi się wyrwać na jakieś niedzielne kopanko jeśli oczywiście pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Pewnie Romek spożywał % ... :)PG poszerza stajnię ( Ultra zostaje w rodzinie ) - ja też myślę o czymś ukierunkowanym na monety. A Ty Romkol w jakim kierunku ( wykrywacz )zmierzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Właśnie Romkol, parka obiecanych gadżetów na ciebie czeka, więc jeśli pogoda dopisze możnaby się spotkać :)No, no... Same niespodzianki :) Sprzętu teraz więcej niż ludzi będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Z pogodą to może być różnie.Ja chętnie zobaczę minelabika w akcji (bardziej niedziela).Jakby co to się zgadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 Sv myślę o nowym rutusie na militarkę się nada i monetkę można skubnąć no ale zobaczymy co to za nowe cacko wyjdzie.Właśnie obejrzałem prognozę na weekend i załamka ma gnoić i chyba nici z wspólnej wyprawy:( PG i chyba znów gadżetów nie odbiorę a w sobotę znów jakieś % trza będzie przyjąć w końcu pogoda barowa sie zapowiada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Hehehe... Romkol, może my cię w końcu kiedyś odwiedzimy :)Kaczka, jak coś będę dzwonił lub pisał :)Zobaczymy co wyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.