Skocz do zawartości

okolice Poznania vol.4

romkol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 307
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
W niedzielę mały rekonesansik z Sv udany, choć niezbyt owocny: trojak SAP, 1 pfenninge (360 einen thaler) 1865 i 10 pfenning 1941 (cynkówka w stanie agonalnym) :)
Ciekawe co tam u reszty? Wygrzebali coś gdzieś?

Przeprawa to raz, a miejsce, gdzie byliśmy w lecie z tobą i SV, to dwa (złom leżacy na drodze pewnie wam odswieży pamięć ;) ).
Jak zapewne pamiętacie, na polu chaszcze sięgały wtedy pewnie z 1,5m, a SV stwierdził, że przez zimę to wszystko zgnije.
Pożyjemy, zobaczymy... ;)

Ciekawszych miejsc (jeśli chodzi o militarkę)jest pewnie masa, ale niestety nie w naszych rewirach... U nas to już nawet z łuskami się robi biednie :(
;)
Myślę natomiast intensywnie o północno-zachodniej Polsce, bo z tego co wiem, tam wciąż jeszcze trafiają się fajne rzeczy.
Przy czym Piłę można by (przy uprzejmości gospodarza oczywiście ;) ) potraktować jako bazę wypadową w tamten rejon. Co myśli kolega PG :] ?

Kamdrum, znasz odpowiedź :) Spox, nie widzę problemu! Mam też jeszcze jedno miejsce z noclegiem (co prawda już bez takich wygód :)) na bazę wypadową! Niedaleko stamtąd w okolice Człopy, Dobiegniewa, Drezdenka... a więc też ciekawie :)

Ja najadę Brandenburów:)
Nie będę więc mógł Wam towarzyszyć, a szkoda bo PG z nową wykrywką pewnie wyruszy. Ciekawy jestem jak będzie się sprawować...
Pisałem wczoraj sms do Axmanna z prośbą o mapę- brak odzewu.

Hehehe :) Niop szkoda, że jedziesz ale pewnie jak zwykle fajne fanciki z obcych landów przywieziesz! Też zastanawiałem się czy przypadkiem w swoje landy jeszcze się nie wybrać... ale zobaczymy :)
No, ba - pewnie że z ową miłością" - do piątku powinna być już u mnie (właściwie już od dziś się niecierpliwię) :)
Może Axmann zrezygnował?

widzę że w ekipie szykuje się wielka wymiana sprzętu:) muszę przyznać że i ja myślę o jakimś nowym wymiataczu ale to dopiero na wiosnę :):) w ostatnie dwie niedziele siedziałem w domu wiec może w tym tygodniu uda mi się wyrwać na jakieś niedzielne kopanko jeśli oczywiście pogoda dopisze

Właśnie Romkol, parka obiecanych gadżetów na ciebie czeka, więc jeśli pogoda dopisze możnaby się spotkać :)
No, no... Same niespodzianki :) Sprzętu teraz więcej niż ludzi będzie :)

Sv myślę o nowym rutusie na militarkę się nada i monetkę można skubnąć no ale zobaczymy co to za nowe cacko wyjdzie.
Właśnie obejrzałem prognozę na weekend i załamka ma gnoić i chyba nici z wspólnej wyprawy:( PG i chyba znów gadżetów nie odbiorę a w sobotę znów jakieś % trza będzie przyjąć w końcu
pogoda barowa sie zapowiada:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie