Tominew Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 ...nawet nie trzeba było kopać :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 wystarczyło tylko siegnąć... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 łyżeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 A to trafienie którego sie nie spodziewałem, widok niesamowity.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 ..... i druga strona, czyżby naszej polskiej kawalerii? Niedługo się okaże... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carabus Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Co do niesmiertelnika to Kazimierz Antoszewski był współpracownikiem Stanisława Borowskiego ps. „Wir” chor. rez. z Grudziądza i razem działali w obwodzie Brodnicai jeszcze to: 1. ppor. Kazimierz ANTOSZEWSKI – kombatant, działacz OM im. 18 Karkonoskiego Pułku Przeciwlotniczego w Jeleniej Górze.ciekawe czy ten sam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 Tominew gratuluję polskiej blaszki, w dodatku z Grudziądza. Jestem z Grudziądza i szczęka mi opadła jak zobaczyłem tą blaszkę i zakręciła się łezka.Z ciekawości w jakim rejonie wyszła ta blaszka? Jeszcze raz gratuluję. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 gratuluje fantów a i fotki super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Jakiego aparatu fotograficznego używasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 aparat sam zdjęć nie robi ....70% fotograf, 25% obiektyw, 5% aparat ...a co do tych fotek to dużo tam PS ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2011 Witam,sturmpanzer73: przyznam ci się szczerze że mi również łezka zakręciła się w oku na widok leżacej blaszki,obmytej przez deszcz, widok był niesamowity,dlatego musiałem to utrwalic na fotce, tym bardziej że odrazu sobie wyobraziłem jak mogło wygladać te pobojowisko wrześniowe w czasie przebijania się oddziałów z nad Bzury do stolicy w 1939 roku. :)Dzięki że wam fotki się podobały, faktycznie tak jak popek pisze, że sam aparat zdjęc nie robi... coś nie coś wiem o fotkach :)- ja bym jeszcze dodał 15% pogoda, czyli światło :)bo robiłem zwykłą komórą :) i dlatego troszke trzeba było się nagimnastykowac , aby złapać odpowiednie światło i ujecie, ale warto było aby w zimowe wieczory narobic sobie apetytu prze nastepnym sezonem :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Polska blaszka i jakosc zdjec robi wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 8 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2011 monetka z ostatniego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 8 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2011 ...i taka odznaka na rocznice 25 lat, hmmm... S.P. - Szkoły Powszechnej czy Straży Pożarnej :)jak obstawiacie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2011 Na tropie żołnierzy z rozbitych oddziałów z kampanii wrześniowej 1939 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2011 ....Tuż pod ściółką sygnał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2011 ...Polska ładownica :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2011 ....spoczywała nie tylko sama :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2011 ... tuż obok niej razem ukryty w 1939r. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Zdradź proszę co jest na ostatnim zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Bystre oko samo wypatrzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Przydało by się więcej zdjęć pana mausera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Jeszcze jedna ładownica i bagnet i byłby książkowy przykład zakopu po jednym żołnierzu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Ostatnie zdjęcie mnie zmiażdżyło ! Jeżeli to to o czym myślę .... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adolfinio96 Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Czy ma ostatnim zdjęciu jest nieśmiertelnik ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.