paracel Napisano 31 Październik 2002 Share Napisano 31 Październik 2002 jestem z Poznania pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Październik 2002 Share Napisano 31 Październik 2002 Nowa Ruda!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 31 Październik 2002 Share Napisano 31 Październik 2002 A ja ponownie zapraszam do działu Poznajmy się!!!Tam jest odpowiednie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 trebor123 jest z Jasła podkarpackie pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 BIELSKO BIALA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 WitamPoldi- Radom- miasto niepokorne... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Szaman bunkry dobrówka i oklice Otwocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 panie i panowie od tego jest dzial POZNAJMY SIE:-)http://www.odkrywca-online.com/kontakty/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voucur Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Voucur z Torunia, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczur Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Przemek - Górny Śląsk, 18 km od Bielska-Białej.pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 He ,he.... to ja też!Michał ,lat 18 ,niekarany ,świętokrzyskie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watorresbo Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 mariuszłuków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowica Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Oleśnica pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 jestem już w POZNAJMY SIĘ ale jak wszyscy to wszyscymiggi1 - przemyśl podkarpacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawlarz_20 Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 No to jeszcze ja.SZYMON-GOSTYŃ(woj. Wielkopolskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Koszalin, Koszalin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 mp - Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Gdańsk Zaspa, dawne Flughafen Danzig (Langfuhr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Przyjdzie taki czas, że wezmę pół roku bezpłatnego(urlopu),albo sie zwolnię,kupie sobie wykrywacz(poradzicie jaki) i wytropię tego cholerngo,pancernego kolosa zw.tygrysem,panzerem 6 etc.Poki co podziwiam tylko zdobycze innych.Pozdrowienia z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 o boszeeeee !!!!!!niedowiary !!!!!!!!!!!!a niech tam :)Artur Buńko - Skarżysko - Kamienna, Muzeum Orła Białego,abunko@wp.pl, tel. 600 375 127 :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Witam Wszystkich.Urodziłem sie w Wałczu i mieszkałem troszkę w okolicy.Terazmieszkam w Toruniu i tu działamy.Pozdrowiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Radompozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Hej you Peter, czyli Yupiter: Mikołów - Oberschlesien. PozdrawiamPiotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Hej hanysy co z wami???Ja jestem Adam z Chorzowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Cześć Yupiter byłeś minimalnie szybszy ;)) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.