swojak Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Zwracam sie z oficjalną prośbą do admina o doprowadzenie do porządku osoby podpisującej się pod nickiem: szendzielarz z... Niniejszym twierdzę, że wyżej wymieniony specjalnie próbuje zaszkodzić ruchowi rekonstruktorskiemu, podając na naszym wspólnym forum takowych rewelacji: szendzielarz z. : (63/7) 2007-05-22 16:18:00 w takich przesmiewczych art sugerowalbym zamazywanie facjat wlascicieli owych pyskow . Chyba ze macie zgode na publikacje od owej osoby ,Ober_schutze ,masz takową ?sz.z , RE: WAR & PEACE 2007 - gorące fotki szendzielarz z. (63/7) 2007-07-26 19:05:00 ta ,cos pieknego , zwlaszcza ten szwab z zandarmerii . A Tiger to pewnie ucharakteryzowane t-55 ...pik RE: Rekonstrukcje na podlasiu ??? szendzielarz z. (63/7) 2007-07-26 19:12:00 Generalniue reko na podlasiu nie odbiega od ogolono polskiego poziomu grup rekonstrukcji historycznej ,czyli jest skrajnie zenujace. Norma sa niemcy w filcakach ,zdarzja sie spodnie jeansowe ,z pod munduru wystaja rozmaite podkoszulki ,mundury to Czechy ,Szwecja ,Szwajcaria , NRD itp.Nie polecam :/ RE: Rekonstrukcje na podlasiu ??? szendzielarz z. (63/7) 2007-07-27 20:13:00 dalton ja wyroslem z przebieranek ,jedyny mundur jaki nosilem to ten Wojska Polskiego ,ci z GRH to przebieranka ,gorzej niz partyzantka z Iraku,3/4 z nich nie bylo w wojsku ,dlugie wlosy w kucyk spiete ,brody ,wasy -sorry ale to mnie wkur%@apozdro RE: Rekonstrukcje na podlasiu ??? szendzielarz z. (63/7) 2007-07-28 20:16:00 ale to slowo trafnie to wszystko okresla ,jak bede mial mozliwosc to porobie fotki co lepszym okazom :D RE: Rekonstrukcje na podlasiu ??? szendzielarz z. (63/7) 2007-07-29 21:22:00 ja zaś jak przegladam fotki doroslych bykow poprzebieranych w kostiumy WH ,SS ,WP to tez czasem tego zaluje ... RE: Nowogród 2007 szendzielarz z. (63/7) 2007-09-03 20:11:00 Siemanko ,i po co sie tak denerwujesz dziadek ,jeszcze zyłka ci pęknie i nasze rodzime GRH straca tak wybitną postac jaka jest Pan w 100 % Nie ma sie co obrazac . Czemu nikt nie lubi slow prawdy ,jestescie kiepsy ,w tym watku popadaja w samozachwyt sami uczesnicy tej watpliwej jakosci dzieciandy w kostiumach za 100 zl . Kazdy glos krytyki jest tępiony ...pik RE: Nowogród 2007 szendzielarz z. (63/7) 2007-09-04 20:20:00 tak zeby bylo wszystko jasne ,dziadek bylo do klemensa czy jakos tak . No skoro ktos sie bawi w cyrk ,sa tez i widzowie ,nie wszystkim sie to musi podobac . Mysle ze slowo cyrk dobrze oddaje klimat tej imprezy alkoholowej ,gdzie wydarzenia z 1939 roku bylo tylko marnym pretekstem tej ekonstrukcji".pozdrawiam RE: pomoc w zakupie munduru niemieckiego szendzielarz z. (63/7) 2007-09-04 20:07:00 proste ,osiagalny jest u oficjalnych dystryb na stanowisku nr 333 na bazarze w Warszawie . Przy zakupie powyzej 3 par ,onuce gratis .Polecam jednak przerobki kostiumow szwajcarow i szwedow ,no co zle wygladali cudaki z Nowogrodu hehe ?pik Z góry dziękuję za wysłuchanie mojej prośby. swojak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek69 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Jakbym czytał dzieła zebrane" zbanowanego niegdyś pik78... Czy intuicja mnie zawodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 pik 78 zmienił zainteresowania i zbiera znaczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek69 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Żeby ich tylko nie zbierał z masek mercedesów czy jaguarów... Chyba że mu odpowiada menu oferowane przez resort sprawiedliwości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 To pik, przez parę miesięcy musial się schylać po mydło w pace. Przypuszczam trudne dzieciństwo, co spowodowało że w taki chamski sposób chce zwrócić na siebie uwagę?Jest zwykłym napinaczem, jego wypowiedzi nie wnoszą nic konstruktywnego do dyskusji i tylko powodują niepotrzebne spięcia. Zwracam się z apelem do moderatora o uniemożliwienie mu logowania się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 a skąd wszechwiedzący Horst wie że to pik? Posiadasz dojścia do IP?Wg. mnie swojak w sposób kulturalny przedstawił dowody na nie kulturalne zachowanie użytkownika/uzytkowników na forum tak więc proszę administratora o ukaranie osób których zachowanie łamie regulamin i dobre zasady forum.Skoro ja mogłem dostać 2 żółte kartki za jeden post to dlaczego ktoś nie może dostać jednej za 10 obraźliwych?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Horst dobrze prawi.Szendzielorz to Pik. A nawet przez pewien czas kol szendzielorz był tu modem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Przecież sz. z nierzadko się podpisuje pik" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDM Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Głupcy nigdy nie zauważają, gdzie i kiedy sa niepotrzebni" Jestesmy chyba skazani na takich głupców jak Szendzielorz vel Pik78. Miejmy nadzieje, ze Admin cos z tym zrobi.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Wszyscy wiedzą co to za typ Pik78 Szelendziarz czy Vilkolaki . Typy rajcujące się wywoływaniem pyskówek i zamieszań. Rada? Tolerować i nie dyskutować. Bo co byś nie napisał to zaraz sie zapieni. Ot pospolite gupki z łączem internetowym. MDM - zgadzam sie z Tobą !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Swojak - nie przefikasz tych typów. Moderator nawet wyciął watek z Pikiem po moim poście. Kulturalnie dostał po uszach. Może znajomość?Jednak to jest forum więc ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 To są jednak fakty:RE: pomoc w zakupie munduru niemieckiego szendzielarz z. (63/7) 2007-09-04 20:07:00 proste ,osiagalny jest u oficjalnych dystryb na stanowisku nr 333 na bazarze w Warszawie . Przy zakupie powyzej 3 par ,onuce gratis .Polecam jednak przerobki kostiumow szwajcarow i szwedow ,no co zle wygladali cudaki z Nowogrodu hehe ?pik".Ja jakoś jeszcze nigdy nikogo nie wyzwałem na tym forum i nie obraziłem i tego oczekuję od innych.Specjalnie zacząłem nowy wątek, bo jeśli admin nie podejmie się tej sprawy, będzie to rażące zaniedbanie, lub zaniechanie, a tego przecież nie chcemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Oj kolega Swojak krótko tu bywa oj krótko.Nie takie pyskówki to forum widziało i nie takie egzemplaże powracały pod innym nickiem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 To tylko niektóre z textów tego pana.Prawda, krótko wypowiadam się na tym forum, ale monitowałem je duuużo wcześniej, zanim się zalogowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Oczywiście monitorowałem, a nie monitowałem, jak napisałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Na takim wojennym forum rza być twardym nie miętkim " :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szendzielarz z. Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Brawo inteligencji ,jam jest pik78 ,legenda tego forum ,wasz ulubieniec i senny koszmar zarazem :DJaki to problem nowego nicka zalozyc ,wykształciuchy hm ?pozdro t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 >>>legenda tego forum ,wasz ulubieniec i senny koszmar zarazem :DAni jedno, ani drugie, ani trzecie. Poczekaj może aż ktoś Cię tak nazwie, a nie sam się tytułujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Zgadzam się z Wami Panowie - szendzielarz z to indywidun, odwazne z za klawiatury, napwające się nienawiścią do Wszystkich. Jego motto to - wszyscy za, ja przeciw. Typowy przykład pieniacza - intelektualny masochista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen1 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Panie Pik 78 z tego zo pan pisze mogę tylko stwierdzić że zwieracze odżyły:) może pochwali się pan swoimi doświadczeniami nie tyle rekonstruktorskimi co w obliczu temidy:) jak to było gdy czekałeś na proces?czułeś się opuszczony i bezsilny? a może znajomi się od ciebie odwrócili i maiałeś uczucie osamotnienia,pewnie teraz z kasą ciężko bo z pracy wywalili po aferze bo po co komu terrorysta w firmie?Więc nie dziwi mnie pana uszczypliwe zachowanie-syndrom dziecka które wychowuje się bez ojca (ktoś mnie olał,to teraz pokazuje innym jaki jestem twardy a tak naprawdę bezbronny szczeniak który potrafi pyszczyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 He he, w końcu jest jeden wspólny wróg, który pogodził wszystkich na tym forum :D Panowie, dbajcie o niego, bo jak zniknie znowu zacznie się wojna wszystkich ze wszystkimi ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Ano 1 raz w pełni sie z Tomhagen zgodze :D mozna by zrobic akje reklamową Cala Polska nienawidzi pika!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Dalej bracia, do bułata! :DAle faktycznie - jeśli ktoś powoduje, że po przeciwnej stronie stają zupełni antagoniści, to znak, że jest... wybitny inaczej". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 macie już dużą prędkość - Panowie. Czeka Was zakręt. Kto wypadnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowie Góry Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 WitamA dlaczego Wy obrazacie Pika w tak perfidny sposób?Przeciez jemu tez jest przykro i wasze inwektywy pod Jego adresem tylko napedzaja cała sytuacje.Fakt...Pik ma jakies problemy ale Wy rzucacie w niego takimi inwektywami ze...az szkoda mi tego komentowac...PozdrawiamS.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.