Skocz do zawartości

szendzielarz z... Zmora rekonstrukcji!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Zwracam sie z oficjalną prośbą do admina o doprowadzenie do porządku osoby podpisującej się pod nickiem: szendzielarz z...
Niniejszym twierdzę, że wyżej wymieniony specjalnie próbuje zaszkodzić ruchowi rekonstruktorskiemu, podając na naszym wspólnym forum takowych rewelacji:
szendzielarz z. : (63/7) 2007-05-22 16:18:00
w takich przesmiewczych art sugerowalbym zamazywanie facjat wlascicieli owych pyskow . Chyba ze macie zgode na publikacje od owej osoby ,Ober_schutze ,masz takową ?

sz.z ,
RE: WAR & PEACE 2007 - gorące fotki szendzielarz z. (63/7) 2007-07-26 19:05:00
ta ,cos pieknego , zwlaszcza ten szwab z zandarmerii . A Tiger to pewnie ucharakteryzowane t-55 ...

pik

RE: Rekonstrukcje na podlasiu ??? szendzielarz z. (63/7) 2007-07-26 19:12:00
Generalniue reko na podlasiu nie odbiega od ogolono polskiego poziomu grup rekonstrukcji historycznej ,czyli jest skrajnie zenujace. Norma sa niemcy w filcakach ,zdarzja sie spodnie jeansowe ,z pod munduru wystaja rozmaite podkoszulki ,mundury to Czechy ,Szwecja ,Szwajcaria , NRD itp.
Nie polecam :/

RE: Rekonstrukcje na podlasiu ??? szendzielarz z. (63/7) 2007-07-27 20:13:00
dalton ja wyroslem z przebieranek ,jedyny mundur jaki nosilem to ten Wojska Polskiego ,ci z GRH to przebieranka ,gorzej niz partyzantka z Iraku,3/4 z nich nie bylo w wojsku ,dlugie wlosy w kucyk spiete ,brody ,wasy -sorry ale to mnie wkur%@a

pozdro

RE: Rekonstrukcje na podlasiu ??? szendzielarz z. (63/7) 2007-07-28 20:16:00
ale to slowo trafnie to wszystko okresla ,jak bede mial mozliwosc to porobie fotki co lepszym okazom :D

RE: Rekonstrukcje na podlasiu ??? szendzielarz z. (63/7) 2007-07-29 21:22:00
ja zaś jak przegladam fotki doroslych bykow poprzebieranych w kostiumy WH ,SS ,WP to tez czasem tego zaluje ...

RE: Nowogród 2007 szendzielarz z. (63/7) 2007-09-03 20:11:00
Siemanko ,i po co sie tak denerwujesz dziadek ,jeszcze zyłka ci pęknie i nasze rodzime GRH straca tak wybitną postac jaka jest Pan w 100 % Nie ma sie co obrazac . Czemu nikt nie lubi slow prawdy ,jestescie kiepsy ,w tym watku popadaja w samozachwyt sami uczesnicy tej watpliwej jakosci dzieciandy w kostiumach za 100 zl . Kazdy glos krytyki jest tępiony ...

pik

RE: Nowogród 2007 szendzielarz z. (63/7) 2007-09-04 20:20:00
tak zeby bylo wszystko jasne ,dziadek bylo do klemensa czy jakos tak . No skoro ktos sie bawi w cyrk ,sa tez i widzowie ,nie wszystkim sie to musi podobac . Mysle ze slowo cyrk dobrze oddaje klimat tej imprezy alkoholowej ,gdzie wydarzenia z 1939 roku bylo tylko marnym pretekstem tej ekonstrukcji".

pozdrawiam

RE: pomoc w zakupie munduru niemieckiego szendzielarz z. (63/7) 2007-09-04 20:07:00
proste ,osiagalny jest u oficjalnych dystryb na stanowisku nr 333 na bazarze w Warszawie . Przy zakupie powyzej 3 par ,onuce gratis .

Polecam jednak przerobki kostiumow szwajcarow i szwedow ,no co zle wygladali cudaki z Nowogrodu hehe ?

pik

Z góry dziękuję za wysłuchanie mojej prośby. swojak

To pik, przez parę miesięcy musial się schylać po mydło w pace.
Przypuszczam trudne dzieciństwo, co spowodowało że w taki chamski sposób chce zwrócić na siebie uwagę?

Jest zwykłym napinaczem, jego wypowiedzi nie wnoszą nic konstruktywnego do dyskusji i tylko powodują niepotrzebne spięcia. Zwracam się z apelem do moderatora o uniemożliwienie mu logowania się na forum.

a skąd wszechwiedzący Horst wie że to pik? Posiadasz dojścia do IP?

Wg. mnie swojak w sposób kulturalny przedstawił dowody na nie kulturalne zachowanie użytkownika/uzytkowników na forum tak więc proszę administratora o ukaranie osób których zachowanie łamie regulamin i dobre zasady forum.
Skoro ja mogłem dostać 2 żółte kartki za jeden post to dlaczego ktoś nie może dostać jednej za 10 obraźliwych?!

Wszyscy wiedzą co to za typ Pik78 Szelendziarz czy Vilkolaki . Typy rajcujące się wywoływaniem pyskówek i zamieszań. Rada? Tolerować i nie dyskutować. Bo co byś nie napisał to zaraz sie zapieni. Ot pospolite gupki z łączem internetowym.
MDM - zgadzam sie z Tobą !!!

To są jednak fakty:
RE: pomoc w zakupie munduru niemieckiego szendzielarz z. (63/7) 2007-09-04 20:07:00
proste ,osiagalny jest u oficjalnych dystryb na stanowisku nr 333 na bazarze w Warszawie . Przy zakupie powyzej 3 par ,onuce gratis .

Polecam jednak przerobki kostiumow szwajcarow i szwedow ,no co zle wygladali cudaki z Nowogrodu hehe ?

pik".
Ja jakoś jeszcze nigdy nikogo nie wyzwałem na tym forum i nie obraziłem i tego oczekuję od innych.Specjalnie zacząłem nowy wątek, bo jeśli admin nie podejmie się tej sprawy, będzie to rażące zaniedbanie, lub zaniechanie, a tego przecież nie chcemy?

Panie Pik 78 z tego zo pan pisze mogę tylko stwierdzić że zwieracze odżyły:) może pochwali się pan swoimi doświadczeniami nie tyle rekonstruktorskimi co w obliczu temidy:) jak to było gdy czekałeś na proces?czułeś się opuszczony i bezsilny? a może znajomi się od ciebie odwrócili i maiałeś uczucie osamotnienia,pewnie teraz z kasą ciężko bo z pracy wywalili po aferze bo po co komu terrorysta w firmie?
Więc nie dziwi mnie pana uszczypliwe zachowanie-syndrom dziecka które wychowuje się bez ojca (ktoś mnie olał,to teraz pokazuje innym jaki jestem twardy a tak naprawdę bezbronny szczeniak który potrafi pyszczyć)

Witam
A dlaczego Wy obrazacie Pika w tak perfidny sposób?
Przeciez jemu tez jest przykro i wasze inwektywy pod Jego adresem tylko napedzaja cała sytuacje.
Fakt...
Pik ma jakies problemy ale Wy rzucacie w niego takimi inwektywami ze...az szkoda mi tego komentowac...

Pozdrawiam
S.G

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie