Horst Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Co to za klamra? Jakiej formacji? Ile może być warta?
danieloff Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 To chyba klamerka NRD-owska, ale nakładki nie kojarzę :-)
karpik Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 To żart, bo ten napis i kwiatuszek jest bardzo wymowny? Te organizacje też mają umundurowanie?:)
schutze W. Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 czy to nie jest przez przypadek klamra Gaysturmu ?Jeśli mnie pamięć nie myli był to odłam po upadku Lebensborn :D
leon wallonien Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Widziałem kiedys w telewizji formacje ktora maszerowała w takich w Berlinie.Chyba raz w roku roznego rodzaju popaprance,zboczency jak np.pedryle i lewacy maszeruja sobie w takich...he he he!!!!!!
leon wallonien Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gaysturm.....o rany ahahahahahahahahahhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leon wallonien Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 .....własnie znalazłem w papierach niemieckiej obyczajowki-to klamra formacji-PUPPEN SCHTURCHEN"
sky Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Normalnie klamra dla kochających inaczej fuuuuu no jak to żeby jeden facet z drugim...łech razem z komuchem drutem kolczastym powiązać i do rzeki żeby ryby miały przynajmniej pozytek....i wprowadzic komunizm warstwowy-warstwa piachu warstwa komunistów, warstwa pedryli, warstwa piachu...posypać wapnem palonym a potem posadzić kukurydzę zeby świnie się miały na czym paść!!!!!!!
Horst Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Koledzy, nie zbaczajmy z tematu :D za dużo już tych zboczeń :D
danieloff Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Klamra klamrą, ale ilu tu widzę wiernych uczniów posła Wierzejskiego... Homofoby jedne!!! :-)
matrix14xxx Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 gaysturm.Rocznik 1942.Produkowana przez niemcow.72 cynku z dodadkiem wazeliny.
leon wallonien Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Był tez rozowy pas z koalicyjką tyle ze zapinało sie od tyłu" oraz ładownice z otworem pełne bateryjek R-20.Uzywano tez panterek wzoru kwiatowego zeby w krzakach byc niewidocznym z kieszonką na podpaske i szminki.Przynajmniej tak pisze niemiecka obyczajowka!!!!!
leon wallonien Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ...zapomniałem tez o rowerku pancernym z pedałami bez siodełka tylko z dziwną głowka na koncu ktora podczas jazdy sie obracała.Pare sztuk wynalezli" rosjanie na niemieckim strychu i nazywali tą wersje-wielociped"
leon wallonien Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ..teraz nazwa działka Pupchen" nabiera nowego znaczenia.
yorik Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dwa mescyzny w jednym łósku ! Musałem zawiadomic policje !Kruca bomba! :)
danieloff Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A tak w ogóle to miejsce tego postu jest raczej w towarzyskim, bo chyba nie o identyfiakcję tu chodzi.
huk 100 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 tak myślałem że sie tak skończy -Horst a ty już dwa medale masz pracujesz na trzeci ostatni heheh- pytałem kiedyś za co ale nie odpowiedziałeś -albo nie mogłem znaleźć twojej odpowiedzi -pozdro :):):)
huk 100 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Horst -podpowiedz chiciaż gdzie zdobyć jakieś materiały katalogi odnośnie klamer czy to rosyjskich ,radzieckich , niemieckich, pruskich węgierskich i itd-pozdro
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.