Skocz do zawartości

Klamra do id

Horst

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Widziałem kiedys w telewizji formacje ktora maszerowała w takich w Berlinie.Chyba raz w roku roznego rodzaju popaprance,zboczency jak np.pedryle i lewacy maszeruja sobie w takich...he he he!!!!!!
Napisano
Normalnie klamra dla kochających inaczej fuuuuu no jak to żeby jeden facet z drugim...łech razem z komuchem drutem kolczastym powiązać i do rzeki żeby ryby miały przynajmniej pozytek....i wprowadzic komunizm warstwowy-warstwa piachu warstwa komunistów, warstwa pedryli, warstwa piachu...posypać wapnem palonym a potem posadzić kukurydzę zeby świnie się miały na czym paść!!!!!!!
Napisano
Był tez rozowy pas z koalicyjką tyle ze zapinało sie od tyłu" oraz ładownice z otworem pełne bateryjek R-20.Uzywano tez panterek wzoru kwiatowego zeby w krzakach byc niewidocznym z kieszonką na podpaske i szminki.
Przynajmniej tak pisze niemiecka obyczajowka!!!!!
Napisano
...zapomniałem tez o rowerku pancernym z pedałami bez siodełka tylko z dziwną głowka na koncu ktora podczas jazdy sie obracała.Pare sztuk wynalezli" rosjanie na niemieckim strychu i nazywali tą wersje-wielociped"
Napisano
tak myślałem że sie tak skończy -Horst a ty już dwa medale masz pracujesz na trzeci ostatni heheh- pytałem kiedyś za co ale nie odpowiedziałeś -albo nie mogłem znaleźć twojej odpowiedzi -pozdro :):):)
Napisano
Horst -podpowiedz chiciaż gdzie zdobyć jakieś materiały katalogi odnośnie klamer czy to rosyjskich ,radzieckich , niemieckich, pruskich węgierskich i itd-pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie